in

Netflix serija Drive to Survive 2020 tudi z Mercedesom in Ferrarijem

Netflixova dokumentarna serija F1 Drive to Survive se bo prihodnje leto nadaljevala z drugo sezono. Tokrat z vsemi ekipami, tudi z Mercedesom in Ferrarijem.

F1 se bo leta 2020 znova vrnila z lastno dokumentarno serijo na pretočnem kanalu Netfilx. Za drugo sezono serije, ki nosi ime Drive to Survive, bodo ekipe snemalcev prvič spremljale vse ekipe F1. Mercedes in Ferrari, ki sta v prvi sezoni odpovedala sodelovanje, bosta tokrat zraven. Prva sezona Drive to Survive je navijačem F1 omogočala nenavaden in detajlen pogled v zakulisje. Med drugim so podrobno obravnavali Ricciardov prestop iz Red Bulla v tabor Renaulta.

Red Bull je bil edina vrhunska ekipa F1, ki je snemalcem Netflixa odprla svoja vrata. Ferrari in Mercedes pa nista želela, da jim snemalci gledajo pod prste. Toto Wolff je takrat ta korak utemeljeval s tem, da bi to preveč odvrnilo pozornost od dela v ekipi. Zaradi tega je prva sezona bolj ali manj živela od ekip sredine polja. Šef ekipe Haas, Günther Steiner pa je postal nepričakovana zvezda serije.

Potem ko je prva sezona slavila veliki uspeh, so svoje mišljenje spremenili tudi pri Mercedesu in Ferrariju. Če sta bila oba šefa, Toto Wolff in Mattia Binotto, sprva še nekoliko zadržana, pa sta sedaj dokončno privolila v sodelovanje. A koliko gre slišati, naj bi Mercedes dovolil v sodelovanje le v omejenem obsegu.

Palec gor / palec dol?

998 points
Upvote Downvote

Avtor: Bojan Vrbnjak

F1 entuziast, ljubitelj golfa, potovanj in ljubiteljski fotograf.

Tvoj komentar?

Komentiraj

Loading…

0

ANKETA: Najlepše preobleke dirkalnikov formule 1

Spomin na preminulega predsednika