in

LEWIS HAMILTON cilja na novo kariero: Trening z orožjem za FILMSKO VLOGO

Lewis Hamilton želi biti pripravljen, ko se bo končala njegova kariera v Formuli 1. Več kot očitno se spogleduje s filmsko industrijo.

Foto: HB Press

Šestkratni svetovni prvak Lewis Hamilton ne želi ničesar prepustiti slučaju. Ne nazadnje ne ve, kako se bo počutil, ko bo zares prišel konec njegove dirkaške kariere, ko ne bo več dirkal v Formuli 1. Za ta čas želi biti pripravljen. “Zagotovo je žalosten občutek, ko moraš prenehati s tem, kar si skoraj celotno življenje počel in ljubil. Zaradi tega imam tudi toliko drugih zanimanj, da ne bi padel v luknjo,” je povedal kolegom iz auto motor und sport.

Lewisu Hamiltonu po koncu kariere Formule 1 zagotovo ne bo dolgočasno. Saj ima modo, kjer skupaj s Hilfigerjem ustvarja svoje kreacije.

Na primer oblikovanje mode – v sodelovanju s Tommyem Hilfigerjem. “Tukaj sem našel nekaj, kar lahko še zelo dolgo počnem, če bom uspešen. Tačas mi gre zares dobro, toda noben človek ne more trditi, kako dolgo bo še tako. A tukaj imam vsaj drugi oporo.” Drugo zanimanje pa je glasba, ki je prav tako njegova strast. “Moje življenje se ne bo končalo, ko se bom umaknil iz Formule 1.

Njegova druga ljubezen izven Formule 1 je tudi glasba.

Zagotovo ne, kajti ob modi in glasbi je tukaj še njegovo tretje področje, kateremu se v zadnjem času vse bolj intenzivno posveča in to igralstvo. Zaradi morebitne kariere hollywoodskega igralca trdo trenira z orožjem, kar je pokazal tudi na svojem Instagram profilu. “Veseli me, da vam lahko pokažem nekaj, s čim sem pričel. Že od nekdaj sem pristaš akcijskih filmov in sem sanjal o tem, da v enem tudi sam igram,” je zapisal Hamilton.

Vse dobre stvari so tri in zato se Lewis v zadnjem času – tudi z orožjem – pripravlja na filmsko kariero.

Britanec je treniral tam, kjer se je za svoje akcijske filme o Johnu Wicku pripravljal tudi hollywoodski zvezdnik Keanu Reeves. In Lewis duhovito zapiše: “Treniram za svojo prvo filmsko vlogo. Keanu, pokliči me, jaz sem pripravljen.

Keanu, pokliči ga, kajti Lewis je pripravljen na novi del filma o Johnu Wicku….

              

Palec gor / palec dol?

Avtor: Bojan Vrbnjak

F1 entuziast, ljubitelj golfa, potovanj in ljubiteljski fotograf.

Tvoj komentar?

Komentiraj

Loading…

0

PAT SYMONDS izdaja: LIBERTY MEDIA je spremljala čustva navijačev

DAKAR: SAINZOVA PREDNOST se je dan pred koncem precej STOPILA