in

Gozdni požari v AVSTRALIJI: FORMULA 1 pomaga z ekskluzivnimi dražbami

Formula 1 bo v prihodnjih tednih na dražbo ponudila ekskluzivne spominke in doživetja, da bi s tem finančno pomagala žrtvam grozljivih gozdnih požarov v Avstraliji.

Tačas se po svetu zbira denar za žrtve grozljivih gozdnih požarov v Avstraliji. Pri tem sodeluje tudi Formula 1, ki bo tam marca v Melbournu izvedla uvodno dirko letošnje sezone. Tako bodo v prihodnjih tednih na spletu ponudili več ekskluzivnih dražb, z namenom, da zberejo denar za prizadete regije Avstralije. Tako bodo na dražbo postavljeni spominki, kot so rokavice Daniela Ricciarda, čelada Kevina Magnussena, ki jo bo nosil na dirki v Avstraliji in kombinezonih različnih dirkačev, med katerimi je tudi Verstappnov. Poleg tega bo v ponudbi tudi “Meet-and-greet” paket za dirkaški konec tedna Melbourna.

Kljub grozljivim gozdnim požarom, pa uvodna dirka Formule 1 letošnje sezone ni ogrožena.

Slednji obljublja srečanje z več dirkači in funkcionarji, med drugim s svetovnim prvakom Lewisom Hamiltonom, šefom Ferrarija Mattio Binottom in Toto Wolffom, šefom ekipe Mercedes. Drugi paket zajema krog po stezi v Melbournu z varnostnim avto, ekskluziven pogled v zakulisje vodstva dirke in večerjo z Rossom Brawnom. Poleg tega si lahko najboljši ponudniki zagotovijo obisk tovarn ekip McLaren ali Renault. Te dražbe bodo potekale do 9. oziroma 16. februarja. Začetek dražbe se bo pričel danes in sicer na strani https://www.f1authentics.com.                                    

Zaradi tega Inferna v Avstraliji so najbolj na udaru živali, katerim nesebični ljudje pomagajo noč in dan. In za te namerava Formula 1 zbrati pomoč.

Vsi prihodki bodo šli na naslov štirih organizacij, med njimi tudi Rdečemu križu Avstralije. Kljub temu, da so gozdni požari v Avstraliji, ki trajajo že več tednov, povzročili ogromno škode za človeka in naravo, pa dirka Formule 1, ki bo na sporedu 15. marca, ni v nevarnosti, saj se je stanje medtem že nekoliko izboljšalo. Več dirkačev Formule 1 pa je že pred tem napovedalo, da bodo tudi sami darovali. Lewis Hamilton je napovedal, da bo daroval 500.00 dolarjev.

Lewisu Hamiltonu je ob pogledu te grozote strlo srce. Britanec se je odločil, da bo daroval 500.00 dolarjev, njemu pa so sledili tudi nekateri drugi dirkači.

FORMULA 1 v FLORIDI: Novi tloris steze v MIAMIJU, dirka že 2021?

FLAVIO BRIATORE: 6 dirkačev bi v MERCEDESU osvojilo naslov prvaka