in

Renee GRACIE: Dirkaško kariero zamenjala za PORNOGRAFIJO

Ni se zgodilo prvič (in vsekakor ne zadnjič), da športnica svojo finančno stisko rešuje s skokom v moralno omadeževano, a zelo lukrativno industrijo.

Prvi avstralska dirkačica, ki je odpeljala celotno sezono v tam precej pomembni in priljubljeni seriji Supercars, se je zaradi finančne stiske morala odreči sanjam o nastopu v seriji IndyCar, denar pa ji na račun zdaj priteka iz popolnoma drugega vira. Renee Gracie je sicer v svojem zapisu na družbenih omrežjih sporočila, da se iz dirkanja poslavlja, ker je izgubila strast do njega.

25-letnica zdaj prodaja gole slike in video posnetke na spletnem mestu z naročnino za odrasle in zdi se zelo zadovoljna z nenavadnim zasukom v svoji karieri. »To je bila najboljša stvar, ki sem jo naredila v svojem življenju,« je v ekskluzivnem intervjuju za The Daily Telegraph povedala Gracie.

»Ta sprememba mi je prinesla finančni položaj, o katerem doslej nisem mogla nikoli sanjati in v tem resnično uživam. Ne obremenjujem se s tem, za kaj me imajo drugi. Dobro zaslužim in dobro se počutim pri tem, kar delam,« je dodala.

View this post on Instagram

Featuring corona virus nails 🦠☹️

A post shared by RENÈE GRACIE 🧂 (@renee_gracie) on

… in Renee Gracie danes.

Gracie, ki je leta 2015 skupaj s Simono de Silvestro za ekipo Prodrive Racing Australia tekmovala na sloviti dirki Bathurst 1000, pravi, da v prvenstvu Supercars ni uspela ustvariti rezultatov, ki si jih je želela, zato tudi ni uspela pridobiti finančnih sredstev. »Poskušala sem dati vse od sebe, vendar sem prišla do točke, ko so mi sanje izzvenele,« je dejala in dodala, da jo na novi karieri podpira tudi njen oče.

Palec gor / palec dol?

Tvoj komentar?

Komentiraj

Loading…

0

ROSS BRAWN: Pred letom 2026 brez novih proizvajalcev motorjev

Takšna bo nova OPEL MOKKA