in , ,

NORRIS pokazal dizajn čelade, ki ga je oblikovala šestletna EVA

Kako je risba šestletne deklice postala podlaga za novi dizajn čelade Landoa Norrisa na njegovi domači dirki v Silverstoneu.

Čelada je bela in na splošno zelo preprosta. In vendar je izvirnost tista, ki navdušuje. Šestletna Eva Muttram je poslala podlago za novi dizajn čelade Landoa Norrisa, dirkača ekipe McLaren, ki bo z njo nastopil na domači dirki v Silverstoneu.

In mladi Britanec je sedaj svojo novo čelado predstavil tudi javnosti. Na čeladi je viden logotip britanskega dirkača v črni barvi in njegovo ime in priimek v modri in oranžni barvi, poleg je še majhen dirkalnik, prav tako v oranžni barvi – seveda ob običajnih sponzorskih nalepkah.

Takšen bo dizajn čelade Landoa Norrisa na njegovi domači dirki v Silverstoneu. Avtorica je šestletna deklica Eva Muttram, ki je v dirkaču McLarna priklicala spomine na njegovo otroštvo.

Obožujem ta dizajn. Veliko je bele, a je kljub temu lepa. S temi barvami pa je postala zelo izvirna. Zato, lepa hvala, Eva.” Toda zakaj se je Norris odločil prav za ta dizajn, iz različnih poslanih osnutkov, ki so bili poslani na natečaju? “Risba me zelo spominja na mene, ko sem bil še majhen, ko sem oblikoval čelade in jih pobarval.

Lando je ponosno predstavil mojstrovino male Eve, ki bo na ogled celoten dirkaški konec tedna VN Velike Britanije v Silvesrtoneu in to kar v dirkalniku McLarna….

Ideja majhne Eve ga je takoj prepričala. “Enostavno je povsem drugače kot to, česar se vajen,” meni Norris. “Ker ni vsega tega blišča in glamurja in podobnih stvari.” In verjetno ne bo to edini dizajn od navijačev, ki ga bo letos nosil na dirki Formule 1. Mladi Britanec namreč napoveduje: “Upam, da bomo lahko na drugih dirkah izvedli še več natečajev.”       

Palec gor / palec dol?

Avtor: Bojan Vrbnjak

F1 entuziast, ljubitelj golfa, potovanj in ljubiteljski fotograf.

Tvoj komentar?

Komentiraj

Loading…

0

Sergio PEREZ pozitiven na KORONAVIRUS!

Nedovoljena pomoč dirkačem: HAAS bi to ponovno storil