in

RICCIARDO: Letos lahko vsa moštva posežejo po stopničkah

Daniel Ricciardo meni, da imajo v letošnji sezoni prav vsa moštva možnost, da se na kateri izmed dirk uvrstijo na stopničke, potem ko v lanski sezoni to ni uspelo le trem ekipam izmed desetih.

11.10.2020, Nürburgring, Nürburg, Formula 1 Aramco Grosser Preis der Eifel 2020 , im Bild Podium: Sieger Lewis Hamilton (GB#44), Mercedes-AMG Petronas F1 Team mit dem Helm von Michael Schumacher, 2.Platz für Max Verstappen (NEL#33), Aston Martin Red Bull Racing, 3.Platz für Daniel Ricciardo (AUS#3), Renault DP World F1 Team

Avstralec Daniel Ricciardo meni, da imajo v letošnji sezoni prav vsa moštva možnost, da se na kateri izmed dirk uvrstijo na stopničke, potem ko v lanski sezoni to ni uspelo le trem ekipam izmed desetih.

Ricciardo se je letos preselil k McLarnu, lani pa je dirkal za Renault in francoskemu moštvu privozil stopničke na VN Eifela v Nemčiji, prve po letu 2011. Pravila se letos niso bistveno spremenila, zato Avstralec meni, da ima “vsako moštvo priložnost, da se vrsti na stopničke, če ne vsako, pa vsaj velika večina.”

Daniel Ricciardo meni, da lahko letos vse ekipe posežejo po stopničkah.

Ricciardo pričakuje, da bo letos moštvo Ferrari pokazalo precej boljšo formo od lanske in se bo vmešalo v troboj McLarna, Alpine F1 in Aston Martina. “Na vrhu bo še vedno Mercedes, toda ostali se trudimo zmanjšati zaostanek in verjamem, da bo zelo izenačeno,” je še dodal.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

FERRARI se vrača v LE MANS v najvišjo kategorijo Hypercar dirkalnikov

RED BULL lahko osvoji ekipni naslov, toda VERSTAPPEN ne bo prvak