in ,

Wolff praznuje ABRAHAMA: Bo letos lahko prinesel MERCEDESU novi naslov?

Pri Wolffovih je bilč včeraj za praznovanje, saj je Avstrijec praznoval svoj 50. rojstni dan.

Ni dvoma, da je z družino užival v tem posebnem trenutku, pa je z mislimi vsekakor tudi že pri novi sezoni. A še ve, kako osvojiti naslov prvaka z Mercedesom v letu 2022.

Šef moštva se je pridružil ekipi Mercedesa v letu 2013 in od takrat užival zelo uspešno obdobje. Mercedes je pod njegovim vodstvom osvojil serijo naslovov prvaka med leti 2014 in 2020, s čim je dokazal, da je zmožen dominirati v Formuli 1 z moštvom iz Nemčije, saj je Lewis Hamilton osvojil šest naslovov in Nico Rosberg enega.

Toto Wolff je včeraj slavil svoj 50. rojstni dan, z mislimi pa je že pri novi sezoni, v kateri želi nadaljevati niz uspehov.

V prejšnji sezoni pa se je Wolff moral soočiti s konkurenco iz strani Red Bulla in Maxa Verstappna. Mercedesu ni uspelo premagati Avstrijcev, zaradi česar so se prvič po letu 2013 morali odpovedati naslovu svetovnega prvaka. Čeprav so uspeli osvojiti konstruktorsko prvenstvo, je imela ekipa decembra grenak priokus.

Z novimi predpisi je v letu 2022 vse drugače. Mercedes ima znova možnost, da ustvari prednost pred Red Bullom in ostalimi konkurenti. Vendar pa to vsekakor ni mačji kašelj. Za pripravo na novo sezono ima še več kot dva meseca časa, ampak še prej pa mora upihniti 50 svečk.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

DAKAR 2022, 10. etapa: PETERHANSEL poskrbel za tretjo AUDIJEVO zmago

George RUSSELL pričakuje, da mu v SEZONI 2022 ne bo lahko