in

BAGNAIO pred dirko SKRBELE bolečine v rami

Francesco Bagnaia je razkril, da je bil pred dirko v Jerezu zaskrbljen zaradi bolečin v rami, katero je poškodoval v Portimau.

Francesco Bagnaia je razkril, da je bil pred dirko v Jerezu zaskrbljen zaradi bolečin v rami, katero je poškodoval v Portimau.

Italijan je sicer v Španiji za sabo uspešno zadržal Fabia Quartararoja in slavil prvo letošnjo zmago, pred dirko pa je bil zaskrbljen zaradi bolečin, ki jih je čutil na jutranjih ogrevanjih. “Skrbelo me je zaradi dirke, saj sem na ogrevanjih vozil brez protibolečinskih zdravil in imel veliko težav,” je pojasnil dirkač Ducatija.

“Toda na kliniki na dirkališču imajo nekaj dobrega, kar mi je pomagalo. Dirka je postala težka šele v zadnjih krogih, saj sem na vseh zaviranjih, razen v zadnjem ovinku, najbolj obremenjeval prav desno ramo. V šestem ovinku sem s težavo pravočasno zaviral, saj sem čutil pritisk na ramo, kar je bilo zelo boleče.”

Bagnaia meni, da je po težkem začetku sezone z letošnjim motociklom GP22 vendarle našel pot do boljše forme. “Na testiranjih sem bil bolj optimističen, na prvi dirki pa so bili občutki drugačni in imeli smo več težav. Potem smo nehali prilagajati motocikel mojemu slogu, toda kljub temu, da je potreben drug slog vožnje, sem zdaj lahko hitrejši. Mislim pa tudi, da sem nazaj v formi, tako kot lani in tako bi rad tudi nadaljeval, brez izgube točk,” je še dodal.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Alonso: OSTAL bom, dokler bom BOLJŠI od drugih

Helmut MARKO: Lando NORRIS ima potencial za SVETOVNEGA prvaka – težava je v MATERIALU