in ,

Organizatorji odpovedali CES 2021 v Las Vegasu

Namesto največjega sejma elektronike na svetu bodo zaradi pandemije covid-19 organizatorji pripravili le njegovo digitalno različico,

Združenje Consumer Technology Association, organizator CES-a, se je odločilo odpovedati enega največjih svetovnih sejmov, CES 2021, ki naj bi bil v začetku leta v Las Vegasu in bi spet nakazal, v katero smer se razvija industrija. Na žalost tega dogodka v Las Vegasu prihodnje leto ne bo, kar pa ne pomeni, da tudi ne bo virtualnega dogodka, namenjenega tistemu, kar nas čaka v svetu tehnologije leta 2021.

Organizatorji so se odločili, da bodo CES 2021 spremenili v digitalni sejem, in kot pravijo, bodo medijem omogočili najboljše, kar digitalni medijski svet lahko ponudi, vendar obljubljajo, da se bo vse nadaljevalo po starem že leta 2022 na CES-u v Las Vegasu.

Kot še dodajajo organizatorji, ugotavljajo, da januarja 2021 ne bodo mogli zagotoviti ustrezne ravni varnosti obiskovalcev, medijev, razstavljavcev in vseh ljubiteljev tehnologije med pandemijo COVID-19.

Digitalni CES 2021 bo celotni tehnološki skupnosti omogočil varno izmenjavo idej in uvajanje izdelkov, ki bodo oblikovali našo prihodnost, poudarjajo organizatorji in dodajajo, da mediji za poročanje o celotni zadevi ne bodo prikrajšani.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

NICK HEIDFELD: Pričakovanja glede LECLERCA so nerealna

ANDREAS SEIDL: Brezplačne izboljšave za sezono 2021 so nelogične