in

BOTTAS testiral dirkalnik ExtremeE ODYSSEY21!

Prva testiranja prihajajoče serije, v kateri ima ekipo tudi Hamilton, so v polnem teku. Poleg Bottasa, je dirkalnik preizkusil tudi soustanovitelj serije –Jean Eric Vergne

Električni dirkalniki postajajo vedno bolj zanimivi. Zato ni čudno, da si je Lewis Hamilton omislil svojo ekipo v ExtremeE z imenom Team X44. Zaenkrat za dirkalnik ne bo sedel, saj bo opravljal delo šefa ekipe.

Je pa njegov moštveni kolega v Formuli 1 Valtteri Bottas, te dni sedel v dirkalnik ekipe Veloce Racing XE in opravil privatni test. Njegovo udeležbo je pod tvitom Bottasa, pozdravil tudi Alejandro Agag.

Bottas za volanom ExtremeE dirkalnika Odyssey21!

V južni Franciji te dni potekajo testiranja ekip pred pričetkom prve sezone. Po besedah soustanovitelja serije Jeana Erica Vergna, so testiranja prešla v zaključno fazo in zato več ne razvijajo in testirajo komponent, ampak imajo dirkači čas, da spoznajo dirkalnik in njegove meje.  

Rezulatov in primerjave med ekipami zaenkrat še ne bodo objavljali, saj želijo, da dirkači in ekipe spoznajo dirkalnik in se naj privadijo.

Za pokušino vam spodaj prilagamo še tri ekipe, ki bodo sodelovale v ExtremeE. Več o dirkačih, ekipah in poteku sezone, pa kmalu samo na VMAX.si!

ABT Sportsline Cupra team
Veloce Racing XE Team
Andretti United XE

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

IMOLA: V soboto in nedeljo do 13.000 GLEDALCEV

Ponovni poskus: MAZEPIN bi kupil ekipo HAAS