in , ,

Guenther STEINER: Točke z Nürburgringa ne vplivajo na dirkaško zasedbo SEZONE 2021

Odlično predstavo na dirki za VN Eifla minuli konec tedna je Romain Grosjean kronal z devetim mestom in ekipi Haas privozil novi točki.

Foto: HB Press

Guenther Steiner poudarja, da so bile točke zelo pomembne: “Doseženo deveto mesto je bilo zelo pomembno. Ne samo zaradi točk v prvenstvu, ampak tudi zaradi celotne ekipe.”

A kljub dobri predstavi Steiner poudarja, da ne bo dovolil, da bi en vikend vplival na odločitev o dirkaški zasedbi za prihodnjo sezono: “Za dolgoročno zasedbo želimo sprejeti najboljšo odločitev. Oceniti moramo, s katerimi vozniki bomo najboljši v naslednjih nekaj letih.”

Magnussen in Grosjean sta že štiri leta moštvena kolega pri ekipi Haas-Ferrari.

Romain Grosjean in Kevin Magnussen sta moštvena kolega v ameriški ekipi že cele štiri sezone, domneva pa se, da bi lahko od prihodnjega leta enega izmed njih zamenjal Callum Ilott. Med morebitnimi kandidati se omenjata tudi stara mačka Sergio Perez in Nico Hülkenberg, nekaj drugih kandidatov iz Ferrarijevega podmladka, vse glasnejše pa so tudi govorice, da želi oče Dimitrij v kokpit na vsak način spraviti svojega sina, trenutno šestouvrščenega v prvenstvu Formule 2, Nikito Mazepina.

Dimitrij Mazepin svojega sina na vsak način želi spraviti v Formulo 1.

Komentiraj

Loading…

0

Cristian HORNER o Abiteboulovi ZADNJICI: Tja gor gre velik RED BULLOV logotip!

RENAULT: Še vedno zaostajamo za SEKUNDO za najboljšimi