in ,

AUDI Q2: LEPOTNI popravki za uspešno NADALJEVANJE

Audi je predstavil prenovljeni model Q2, ki je dobil nekaj lepotnih popravkov in novih tehnoloških funkcij, da bi lažje nadaljeval svojo uspešno kariero v Evropi.

Oblikovne spremembe po prenovi so bolj ali manj minimalne, pri čemer je Audi nekoliko preoblikoval sprednji in zadnji odbijač, poleg standardnih LED-enot pa so zdaj na voljo tudi matrični LED-žarometi.

Barvno paleto prenovljenega Audija Q2 so posodobili tudi s petimi novimi možnostmi: Apple Green zelena, Manhattan Gray siva, Navarra Blue modra, Arrow Gray siva in Turbo Blue modra. C-stebrički so lahko obarvani v barvi karoserije, na voljo pa so tudi v sivi, črni ali srebrni barvi ali v vzorcu karbonskih vlaken.

Spremembe v notranjosti kabine so prav tako minimalne, bolj so se osredotočili na podrobnosti, kot je nova oblika prestavne ročice pri ročnem menjalniku in DSG-menjalniku, novi pa so tudi materiali na sedežih in vratih. Audi bo kupcem prenovljenega Q2 ponudil sedem možnosti ambientov v notranjosti, pri čemer bodo štirje nadgradnja osnovne notranjosti, ostali trije pa so rezervirani za S-Line. Na voljo so tudi nove možnosti ambientalne osvetlitve, ki je na voljo kot dodatna oprema in omogoča izbiro med desetimi barvami.

Prenovljeni Audi Q2 še vedno uporablja Audijev MMI informacijsko-zabavni sistem zadnje generacije, ki ima v najvišji različici Navigation Plus vgrajen modul LTE za omogočanje povezanih storitev, kot so zemljevidi Google Earth, informacije o prometu,… Sistem uporablja 8,3-palčni zaslon, upravljati pa ga je mogoče prek vrtljivega gumba ali prek sistema za glasovni nadzor v naravnem jeziku. V dražjih stopnjah opreme je namesto klasične instrumentne plošče vgrajen Audijev 12,3-palčni virtualni kokpit.

Ponudba motorjev bo postopoma štela tri bencinske in dve dizelski enoti, vendar bo s štirikolesnim pogonom Quattro na voljo 2,0-litrski motor TDI s 150 KM. Kot pri vsakem novem modelu znamke Audi, bo tudi prenovljeni Q2 na začetku na voljo v posebni izvedbi ‘Edition One’.

Cene prenovljenega Audija Q2 se na domačem nemškem trgu za modele z 1,0-litrskim bencinskim motorjem TFSI začnejo od približno 25 tisoč evrov dalje.

Galerija: prenovljeni Audi Q2

Komentiraj

Loading…

0

Finski politik nad BOTTASA zaradi moralnega POZIRANJA in neokusnega KLEČANJA

MARKO upa, da bo ASTON MARTIN pošteno ravnal z VETTLOM