in

HÜLKENBERG priznal stik, toda brez POGODBE

Nico Hülkenberg pravi, da se drži v dobri telesni pripravljenosti, če bi se pojavila priložnost za dirkanje v Formuli 1 v prihodnjem letu.

Ko je Nemec nastopil na Red Bullovi televiziji Servus TV, so ga vprašali, ali je kaj bližje spoznanju za svojo prihodnost. Popularni Hulk je z nasmehom odgovoril: “Podpisal sem novo pogodbo. Gre za stanovanjsko posojilo. Upam, da bom dobil dober donos. Ne, šalo na stran, trenutno je vse postalo zelo tiho.

33-letnik je letos nekajkrat nastopil za ekipo Racing Point zaradi težav stalnih dirkačev Pereza in Strolla, vendar sedaj upa, da bo izbran za dirkača, ki bo zamenjal Alexa Albona v sezoni 2021, kajti Tajec s svojimi predstavami ne navdušuje svojih šefov. “Če se vrata odprejo, toda zadeva je povsem nepredvidljiva. Seveda se lahko zgodi, zaradi česar ohranjam dobro telesno pripravljenost,” doda Hülkenberg, ki še prizna, da ni več v neposrednem stiku z ekipo Racing Point.

To je sedaj opravljeno, toda še vedno sem v stiku z nekaterimi ljudmi, a ne vsak dan. Pri številnih ekipah so bile odločitve že sprejete in tudi jaz imam ljudi, ki me podpirajo, vendar bom pustil, da sedaj razmere pridejo do mene,” tako Nemec v pogledu sezone 2021. “Trenutno ni o čem poročati in mislim, da bo trajalo nekaj časa, da bo povsem jasno. Karte so bile razdeljene, izkoristil sem svoje priložnosti kolikor se je dalo, sedaj pa je čas, da počakam in vidim, kaj bo,” še zaključi Hülkenberg.                          

Paddy LOWE: HAMILTONOVI naslovi niso bili ENOSTAVNI

SAVDSKA ARABIJA bo za HAMILTONA preizkus njegovega karakterja