in ,

Prenovljeni CITROEN C3 Aircross z novim OBRAZOM in še več možnostmi OSEBNE IZBIRE

Posodobljeni model malega križanca, ki je svoj navdih jemal iz Citroenovega koncepta CXperience, ima popolnoma prenovljen sprednji del, kar se odraža v obliki novega odbijača, nove maske, ter LED  žarometov, ki so sedaj vgrajeni že v serijski opremi.  Pokrov motorja  je odmaknjen nekoliko višje od tal, s čimer se je novi C3 Aircross uskladil z modeli, kot je novi Citroen C4.

Citroen C3 Aircross bo novim uporabnikom na voljo s skupno 70 različnimi kombinacijami. Nove možnosti vključujejo tudi tri nove barve karoserije »Khaki Grey«, »Voltaic Blue« in »Polar White«, ki predstavljajo skupek sedmih barvnih možnosti. Poleg tega lahko novi kupec C3 Aircrossa izbira med tremi različicami barve strehe in dvema barvnima paketoma, ki dodata privlačne barvne vložke na zunanjost avtomobila.

Notranjost novega C3 Aircrossa je bila posodobljena z novimi sedeži Advanced Comfort, 9-palčnim zaslonom, ki vključuje Android Auto, kot tudi Apple CarPlay. Izbirne funkcije vključujejotudi brežično polnilno podlago in Citroenov Connect Assist.

Novi C3 je lahko opremljen z 12 aktivnimi varnostnimi sistemi, ki med drugim vključujejo pomoč pri parkiranju in vzvratno kamero Top Rear Vision in pomočjo pri spustu s hriba, ki kljub pogonu zgolj na sprednja kolesa ponuja dodatnoizboljšan oprijem.

C3 Aircros je na voljo z 1,2-litrskim bencinski motorjem z 108 ali 128 konjskimi močmi, kot tudi z 1,5-litrskim dizelskim motorjem s 108 konjskimi močmi ali 1,6-litrskim dizelskim motorjem, ki razvije 118 konjskih moči.

Prvi primerki Citroena C3 Aircross bodo na prodajna mesta v Evropi prispeli z letošnjim junijem.

Galerija: Citroen C3 Aircross (prenova)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Za NEWEYA nova pravila 2022 niso VZNEMIRLJIVA

Motor 2025: FORMULA 1 želi znižanje stroškov in NOVE PROIZVAJALCE