in ,

WATT: Če vprašate mene, VETTEL v sezoni 2022 ne bo več v FORMULI 1

Sebastian Vettel je verjetno upal, da bo njegova prva dirka za Aston Martin potekala drugače. V Bahrajnu je trčil v Estebana Ocona in si prislužil kazen komisarjev dirke.

Foto: HB Press

Brez tega trčenja z dirkačem ekipe Alpine verjetno ne bi končal med prvo deseterico, kar postavlja vprašanje, ali je Vettel še vedno dovolj dober. O tem je svoje mnenje podal tudi Jason Watt.

Danski dirkač je za časnik Ekstra Bladet dejal, da bi se lahko Vettlova kariera končala že po koncu letošnje sezone, kljub temu, da je z ekipo Aston Martin podpisal dolgoročno pogodbo. “Bil je dober v starih časih, v Red Bullu, toda od takrat naprej je šlo vse samo navzdol. Dela neumne napake, ki kažejo, da je pod pritiskom. Če vprašate mene, leta 2022 ne bo več na štartu.Watt to vidi kot mračen čas za nemškega dirkača.

Danski dirkač Jason Watt meni, da v letu 2022 Sebastiana Vettla ne bomo več videli v Formuli 1.

Verjetno je letos upal na okrevanje, vendar mislim, da Vettlu počasi zmanjkuje časa. Nikoli se ne bo vrnil na raven, na kateri je bil že prej. Žal mi je, da poudarjam, toda v zadnjih dveh ali treh letih ni pokazal ničesar,” je dejal 51-letni dirkač. Pri Aston Martinu pa še niso zaskrbljeni. Otmar Szafnauer, šef ekipe, se je po uvodni dirki v Bahrajnu postavil v bran Vettlu in trdil, da se letošnji dirkalnik britanskega moštva zelo razlikuje od Ferrarijevega, saj v Maranellu izdelujejo dirkalnike s povsem drugačno filozofijo.        

NORRIS ne razume, zakaj je moral VERSTAPPEN vrniti mesto

MotoGP VN DOHE: QUARTARARO v zaključku pokvaril DUCATIJEVO slavje