in ,

OPEL priskočil na POMOČ žrtvam POPLAV v Nemčiji

Apokaliptične poplave, ki so prizadele zahod Nemčije in dele Belgije ter Nizozemske so zahtevale več kot 150 življenj in popolnoma opustošile nekatere vasi in mesta.

Pri Oplu so ljudem na poplavljenih območjih, ki jim je poplavilo avtomobile, takoj priskočili na pomoč tako, da so jim omogočili takojšen najem vozil. Vse, kar morajo le-ti storiti je, da pokličejo na posebno telefonsko številko in se po potrditvi oglasijo pri prodajalcu Oplovih avtomobilov, kjer si lahko za do tri tedne brezplačno najamejo avtomobil.

»Slike s poplavljenih območij so nas popolnoma pretresle, zato bi radi prizadetim nudili pomoč, v kolikor je njihove avtomobile poplavilo in jih ni mogoče voziti. Zavedamo se, da je avto nuja, tako za prihod na delo, kot za reševanje težav, ki so jih prinesle poplave,« je dejal prvi mož Opla Deutschland, Andreas Marx.

Zahod Nemčije so prizadele poplave apokaliptičnih razsežnosti.

To ni prva tovrstna Oplova akcija, saj so pri podjetju iz Rüsselsheima žrtvam poplav pomagali že pred leti. Za podobno akcijo so se odločili tudi pri Fordu, kjer so na voljo postavili floto Rangerjev in Transitov ter pri Toyoti, ki je prav tako zagotovila sto avtomobilov.

GEORGE RUSSELL prejel kazen pribitka TREH MEST na današnji dirki

Sebastian VETTEL: Cikcak vožnja ALONSA je bila čudna in nepotrebna