in ,

Kimi RAIKKONEN in njegova PRIHODNOST v F1: Glede tega se NE SEKIRAM

Räikkönenova prihodnost pri moštvu Alfa Romeo in v F1 ni jasna, kar pa hladnokrvnega Finca ne obremenjuje,

Foto: HB Press

Pri izbiri dirkačev za sezono 2022 imajo pri švicarskem moštvu, ki ga seveda bolj poznamo pod italijansko blagovno znamko avtomobilov, proste roke, kar pomeni, da se sedeža “treseta” tako Räikkönenu kot tudi njegovemu moštvenemu kolegu Antoniu Giovinazziju, saj obema pogodbi potečeta konec letošnjega leta. Med kandidati za katerega izmed izpraznjenih mest je tudi Icemanov rojak Valtteri Bottas.

Na vprašanje svoji prihodnosti je Kimi Räikkönen odgovoril v svojem slogu: “Ne vem, priznam, da o tem ne razmišljam kaj dosti. Malo bom še počakal in videl, kaj se bo dogajalo. Zaradi tega nisem pod stresom, tako da bom videl, kaj se bo zgodilo.”

Kimi Raikkonen sam priznava, da ni več najmlajši, povrhu pa je letos njegov moštveni kolega pri ekipi Alfa Romeo Antonio Giovinazzi bistveno hitrejši – Foto: HB Press

Z letošnjo sezono legendarni Finec ne more biti zadovoljen, kar priznava tudi sam: “Letos ni bilo pravih vzponov, bolj ali manj so bili sami padci. Na nekaterih dirkališčih bi lahko iztržili več. Trudimo se, a so ostali toliko hitrejši.”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PETERSEN Museum: Na ogled zanimiva ZBIRKA dirkalnikov FORMULE 1

Stoffel VANDOORNE kritičen do FORMULE E: Vse skupaj je izpadlo zelo AMATERSKO