in

NETFLIX objavil prvi TRAILER dokumentarca o Michaelu SCHUMACHERJU

Netflix, pretočna platforma, je v slabih dveh minutah dolgem Trailerju za pokušino ponudil čustven vpogled dokumentarca o Michaelu Schumacherju.

Ob 30. obletnici debija v Formuli 1 Michaela Schumacherja je Netflix objavil prvi Trailer dokumentarca o sedemkratnem prvaku, ki bo v celoti viden na tem pretočnem kanalu 15. septembra.

Slabi dve minuti dolg video prikazuje izrezke iz tega dokumentarca. V njem so spregovorili Michaelov oče Rolf, njegova soproga Corinna in tudi oba otroka Gina Maria in Mick. “Vsakič ko ga pogledam, si rečem: Takšen želim biti tudi jaz,” je na primer povedal njegov sin Mick, aktualni dirkač ekipe Haas. Tudi Sebastian Vettel je prisoten in o Michaelu Schumacherju je povedal: “Nihče ni bil podoben njemu.” Poleg izrezkov intervjujev, posnetek kaže tudi čustvene fotografije iz Schumacherjeve dirkaške kariere kot tudi številne zasebne posnetke.

Trailer dokumentarca o Michaelu Schumacherju, ki bo na pretočni platformi Netflix viden 15. septembra.

Dokumentarec o Michaelu Schumacherju je bil napovedan konec julija letošnjega leta. Po besedah njegove dolgoletne menedžerke Sabine Kehm, naj bi šlo za darilo družine ljubljenemu soprogu in očetu. Producenta filma sta Benjamin Seikel in Vanessa Nöcker iz B/14 FILM GmbH. Režijo pa so vodili Hans-Bruno Kammertöns, Vanessa Nöcker in Michael Wech.

Največji izziv za režiserje je bilo zagotovo najti ravnovesje med neodvisnim poročanje in upoštevanjem družine,” je povedala Nöcker. “Tukaj nam je bila v največjo podporo Corinna Schumacher. Sama je hotela, da bo film pristen, ki Michaela prikazuje takšnega kot je, z vsemi njegovimi vzponi in padci, brez kakršnega koli leporečenja.”                                                                   

Ali ALONSO z uganko namiguje na podaljšanje POGODBE?

Uradno: ALONSO podaljšal pogodbo – v ALPINE ostaja tudi v sezoni 2022