in ,

Jan LAMMERS, dvomi v HAMILTONOVO iskrenost in pravi da prodaja MEGLO

Za Lewisa Hamiltona je zmaga na dirki VN Rusije v Sočiju pomenila njegovo 100. v kraljevem razredu motošporta, kar je seveda novi mejnik.

In ta zmaga je za Hamiltona prišla pozneje kot pričakovano, saj se je v preteklosti moral zelo redko boriti za zmage, kot je temu primer letos.

Po mnenju nekdanjega dirkača Formule 1 Jana Lammersa, Hamilton v dvoboju z Verstappnom vse bolj kaže svoj pravi obraz. V podcastu NOS Formula 1, je povedal, kako to vidi. “Seveda z vsem dolžnim spoštovanjem, vendar mislim, da je to glede Hamiltonove podobe predstavljalo težavo, da je v preteklosti pogosto dajal zelo politično korektne, korporacijske izjave. Seveda je to zelo lepo in plemenito, vendar zaradi tega ne vidite pravega Lewisa,” pojasni Lammers.

Jan Lammers dvomi v iskrenost javnega nastopanja Lewisa Hamiltona in trdi, da prodaja meglo, saj je okrog sebe postavil dimno zaveso.

Vsi vidijo, da gre za prodajno ponudbo oziroma da prodaja meglo. Pri prodajalcu se vedno sprašujete, ali je iskren in ima res napravo, ki jo prodaja doma. Tukaj je malce preveč ‘korporacijskega govora’ in kot rezultat tega je, da okrog sebe postavi dimno zaveso. V zadnjem času smo videli nekoliko več njegovih resničnih obrazov in mislim, da so to sprožili tudi spopadi z Maxom. Toda na koncu mislim, da je za njegovo zgodbo Black Lives Matter prav tako lepo, da to pokaže,” zaključi Lammers.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

JEDDAH: Dirka s časom za PRAVOČASNO končanje steze

MATERA: Mesto na jugu Italije, ki sta ga obiskala JEZUS KRISTUS in JAMES BOND