in ,

McLAREN še ni pripravljen, da se bori za NASLOV: “Pred nami je še dolga pot”

V Monzi so zasedli prvi dve mesti, v Rusiji pa je dolgo vodil Lando Norris, toda v Turčiji se je ekipa iz Wokinga vrnila na zemljo. Andreas Seidl je s svojo ekipo to pričakoval.

Foto: HB Press

Mnogim se je zdelo, da je McLaren v Monzo prinesel odlično izboljšavo dirkalnika, toda odgovorni v ekipi so razumljivo vedeli bolje, kako je na stvari.

Seveda je bil rezultat v Italiji lep, toda moštvo na večini stez še vedno ni blizu Red Bulla in Mercedesa. Da bodo imeli v Turčiji težko delo, za ekipo ni bilo veliko presenečenje. “Vnaprej smo vedeli, da bo to za nas težka dirka. Že na začetku sezone smo imeli težave in smo padli za Ferrarijem. Pri naših uspehih vedno poskušam ostati realen. In ta realen pogled se je znova pojavil v Istanbulu. Vemo kje stojimo. V zadnjih letih smo lepo napredovali, vendar je pred nami še dolga pot,” je kolegom iz auto motor und sport dejal Andreas Seidl.

Andreas Seidl, šef ekipe McLaren poudarja, da slabša predstava v Turčiji zanj ni bila presenečenje, vendar pa jim uspeh, kot so ga beležili v Monzi, daje motivacijo za naprej.

Šef ekipe McLaren nadaljuje: “Res smo praznovali trenutke uspeha, kot sta bili prvi dve mesti na dirki VN Italije v Monzi ali pole position na dirki VN Rusije v Sočiju. To je bila nagrada za naše trdo delo. In to nam seveda daje novo motivacijo po slabih dirkaških vikendih, kot je bil primer v Istanbulu,” zaključi Andreas Seidl. Ekipa se veseli prihodnje sezone, ko prihajajo povsem novi dirkalnik, s katerim bi lahko napadli vrh Formule 1.            

COULTHARD: Incidenti HAMILTONA kažejo, da je pod pritiskom

BINOTTO bo izpustil tudi MEHIKO in BRAZILIJO