in

Marc MARQUEZ ima še vedno težave z VIDOM: Nove PREISKAVE v sredini decembra

Šef ekipe Repsol Honda Alberto Puig je razkril, da se težave z vidom, ki jih ima Marc Marquez, za zdaj še vedno niso izboljšale.

Alberto Puig vedno znova poudarja, da situacija z Marcom Marquezom zahteva precej potrpljenja. Šestkratni svetovni prvak razreda MotoGP toži zaradi težav z vidom, ki je posledica padca med terenskim treningom z enduro motorjem.

Marquez je bil odsoten tudi s testiranj v Jerezu in je le od daleč lahko opazoval, kako so Pol Espargaro in njegovi kolegi lahko v praksi potrdili velik potencial novega prototipa Hondinega motocikla za naslednjo sezono. Naslednja testiranja bodo sicer na sporedu februarja prihodnje leto.

Alberto Puig bo še nekaj časa moral počakati na vrnitev svojega najboljšega dirkača. – Foto: Repsol

Ob robu testiranj je Puig podal izjavo o nadaljnjih načrtih glede Marqueza. “Situacija glede njegovega zdravstvenega stanja je bolj ali manj enaka kot doslej,” je šef ekipe Repsol Honda povedal za MotoGP.com in dodal: “Vse skupaj terja več časa.”

“Počakati bomo morali, da vidimo, ali se bo oteklina v predelu očesa zmanjšala. Potem bomo videli. Okoli božiča bodo nadaljnji pregledi pri zdravnikih. Takrat se bomo odločili, kako naprej,” je še povedal Puig.

Zakaj FERNANDA ALONSA nervira delo z MEDIJI

Toto WOLFF o Lewisu HAMILTONU: Zbudili so LEVA