in ,

Takšen bo novi Renault AUSTRAL

Pri francoski znamki bodo novinca, s katerim bodo zamenjali Kadjara, predstavili spomladi prihodnje leto, prve fotografije pa so že tu.

Oblikovne prijeme za novega Australa so pri Renaultu vsekakor posnemali po novem Meganeu E-Tech, še posebej, če primerjamo oba zadka. Spredaj seveda ne gre brez tipičnih Renaultovih dnevnih luči v obliki črke C, na zadku pa bo svetlobno telo razpotegnjeno čez celotno širino avtomobila.

V dolžino bo Austral meril dobre štiri metre in pol, kar pomeni tudi precej prostora v notranjosti, v njej pa vas bo pričakal klasični Renaultov interier z digitalnimi merilniki in pokončno postavljen zaslon infozabavnega sistema, ki ga bo tokrat poganjala Googlova kartografija.

Največ neznank trenutno predstavlja motorna paleta, ki jo bodo pri Renaultu najverjetneje predstavili šele pomladi. Pričakovati je, da bodo »odpadli« dizelski agregati, nadomestili pa naj bi jih priključno-hibridni pogonski sklopi E-Tech, ni pa izključeno, da bo Austral na voljo tudi v popolnoma električni izvedbi.

Tvoj komentar?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Loading…

0

Princ CHARLES je Lewisa HAMILTONA povišal v VITEZA britanskega imperija

MERCEDES za četrtkovo FIA gala prireditev ni pripeljal dirkalnikov F1 in FE