in ,

A je Fernando ALONSO iz Formule 1 prestopil v MotoGP k ekipi APRILIA?

Seveda gre tukaj za šalo. Ekipa Aprilia še ni dosegla dogovora s svojim dirkačem Aleixom Espargarojem, ki je imel pomembno vlogo pri trenutnem uspehu moštva v MotoGP-ju.

Fernando Alonso je pristal na šaljivi video MotoGP ekipe Aprilia, ki je sredi pogajanj z Aleixom Espargarojem - Foto: HB Press

Sredi pogajanja z dirkačem je ekipa delila šaljiv video, v katerem sedež motocikla Espargaroja prevzema nihče drug kot Fernando Alonso, dirkač Formule 1 in ekipe Alpine.

V torek sta Alonso in njegov moštveni kolega Esteban Ocon skupaj z Espargarojem in njegovim moštvenim kolegom Maverickom Vinalesom zapeljala na Alonsovo karting stezo pri Oviedu. Tam je omenjena četverica v imenu skupnega sponzorja Castrol dirkala s kartingi in mini motocikli. Aprilia je to priložnost izkoristila za objavo šaljivega videa, v katerem Espargaro zavrne ponudbo svojega šefa in pobegne.

Duhovit video MotoGP ekipe Aprilia..

Takrat priteče Fernando Alonso in se useden na motocikel ter nato namesto rojaka podpiše pogodbo. “Težava s pogodbo rešena,” so naslovili ta video posnetek. Toda v pogledu podpisa pogodbe med Aprilio in Espargarojem je le še vprašanje časa. Sicer Španec želi več denarja, kot je Aprilia pripravljena plačati, a obe strani trdita, da želita nadaljevati s sodelovanjem.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Daniel RICCIARDO bo v Španiji letos postavil AVSTRALSKI REKORD

HAAS v Barcelono ne bo pripeljal nobenih IZBOLJŠAV