in ,

Carlos SAINZ jezen na rdečo zastavo: Imeli smo DOBRO HITROST

Ferrari je za današnjo dirko zaklenil prvi štartno vrsto, toda Carlos Sainz je bil vseeno razburjen zaradi dejstva, da je nesreča Sergia Pereza in posledično rdeča zastava predčasno končala njegov hiter krog.

Carlosu Sainzu je že drugič zapored v Monaku rdeča zastava preprečila odločilen poskus, da si privozi pole position - Foto: HB Press

Škoda, še eno leto, da mi je rdeča zastava na koncu preprečila, da bi prišel na pole position,” je po kvalifikacijah dejal Carlos Sainz in v isti sapi dodal: “Ampak, to je tipičen Monako.

Španec je s svojim Ferarijem prišel za vogalom zavoja Portier in videl dirkalnik Pereza, ki se razprostira po stezi. “Perez je trčil pred mano, jaz pa sem bil v svojem hitrem krogu. Videl sem rumene zastave, ko sem zavil v osmi zavoj. Moral sem pošteno zavirati, da se bi mu ognil, koliko sem lahko, a žal sem ga zadel.

Toda Sainz in njegov kolega Leclerc sta ves dirkaški vikend kazalo odlično hitrost. “Imeli smo ves dan dobro hitrost, sam sem se pripravljal na kvalifikacije. Počutil sem se zelo dobro. Poskušajmo jutri dokončati delo, saj smo v odličnem položaju, da za ekipo dosežemo izvrsten rezultat.”          

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fabio DI GIANNANTONIO v Mugellu osvojil svoj PRVI pole position

Jezen Sergio PEREZ: Kolegi niso spoštovali ZASTAV