in ,

HUAWEI s pametno uro z vgrajenimi brezžičnimi SLUŠALKAMI

Huawei je na domačem kitajskem tržišču predstavil pametno uro Watch Buds, ki ima v svojem ohišju shranjene brezžične slušalke.

Koncept sicer ni nov, a se v preteklosti ni izkazal za najbolj priljubljenega, saj stvari še niso bile ustrezno razvite. Zdaj so pri kitajskem tehnološkem velikanu vse skupaj spravili v nekoliko manjše ohišje, hkrati pa obljubljajo bistveno boljšo kakovost zvoka.

Pametna ura Watch Buds temelji na Huaweijevem lastnem operacijskem sistemu Harmony OS, ki je, odkar se je Huawei znašel v nemilosti ameriške vlade, nameščen na večino pametnih naprav tega proizvajalca.

Zaradi prostora, namenjenega slušalkam, je pametna ura še vedno precej masivna in robata, prepričati pa utegne predvsem tiste, ki radi pozabljajo ali izgubljajo slušalke, pa tudi tistim, ki med vadbo radi poslušajo glasbo in se hkrati zanašajo na beleženje informacij vadbe, ki jih omogočajo pametne ure.

Za zdaj še ni znano, kdaj bo Huawei Watch Buds na voljo tudi na evropskih tržiščih, je pa tole nov Huaweijev poskus v niši, ki se doslej ni izkazala za posebej priljubljeno. Videli bomo, ali bo tokrat drugače.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Še v tem DESETLETJU prihaja samostojen HIBRIDNI športnik NISMO

Cupra TERRAMAR: Novi SUV na osnovi AUDIJA Q3 prihaja leta 2024