in ,

LENOVO predstavil najzmogljivejše 16-palčne igričarske PRENOSNIKE

Elegantni, divji in pametnejši – Lenovo predstavlja najzmogljivejše 16-palčne igričarske prenosnike na svetu, opremljene z umetno inteligenco, in ekosistem igričarskih izdelkov, ki združujejo izjemne izkušnje in prefinjeno estetiko.

Lenovo je na sejmu CES 2023 predstavil najnovejšo družino izdelkov Legion z letnico 2023, ki vključuje igričarske računalnike, monitorje in dodatno opremo, s katero postavlja nove standarde na področju računalniških iger. Novi izdelki igralcem iger zagotavljajo prednost, ki jo potrebujejo za osvojitev vrhov lestvic.

Povsem nov je procesor Lenovo LA AI, prvi namenski procesor z umetno inteligenco, vgrajen v igričarski prenosnik, katerega naloga je, da v vsakem trenutku in v vsaki igri igralcu zagotovi kar največje zmogljivosti. Omenjeni procesor je vgrajen v prenosnike Lenovo Legion Pro 7 in 7i (16″, 8) ter Lenovo Legion Pro 5 in 5i (16″, 8). Procesor Lenovo LA AI poganja algoritem strojnega učenja Lenovo AI Engine+ za optimalno zagotavljanje zmogljivosti prenosnika.

Procesor Lenovo LA AI uporablja programsko strojno učenje, nameščeno prek Lenovo Vantage, ki pomaga spremljati število sličic v igrah in te dinamično prilagaja za najvišjo zmogljivost. Kombinacija namenskega procesorja in programske opreme za strojno učenje omogoča prenosnikom serije Legion Pro večjo zmogljivost v primerjavi s prejšnjimi generacijami – v praksi dosegajo do 15 % višji TDP. Prenosniki Lenovo Legion Pro 7i ter Lenovo Legion Pro 5 in 5i so opremljeni še s funkcijo Tobii Horizon, ki zagotavlja sledenje glavi igralca, kar temu omogoča novo dimenzijo poglobljene izkušnje med igranjem njegovih najljubših iger, in nabor uporabnih ter varnostnih funkcij Tobii Aware.

Na področju namiznih računalnikov nova generacija računalnikov Lenovo Legion prav tako prinaša izjemne zmogljivosti, saj sta nova Lenovo Legion Tower 7i (34L, 8) in Lenovo Legion Tower 5i (26L, 8) opremljena s procesorji Intel Core do 13. generacije in grafičnimi procesorji NVIDIA GeForce RTX 40 Series, medtem ko je novi Lenovo Legion Tower 5 (26L, 8) opremljen s procesorjem AMD Ryzen 9 in grafičnimi procesorji AMD Radeon RX 7000 Series ali NVIDIA GeForce RTX 40 Series. Za zaokrožitev ponudbe sta med najnovejšimi igričarskimi monitorji tudi nova 27-palčna modela Lenovo Legion Y27f-30 FHD in Lenovo Legion Y27qf-30 QHD, ki sta zasnovana tako, da izpolnita tako zahteve igralcev kot ustvarjalcev vsebin.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BMW napovedal novi iDRIVE 9

Električni SUPERŠPORTNIK YangWang U9 do stotice pospeši v DVEH sekundah