in , ,

BMW M8 Gran Coupé od G-Power ima 900 KM

Za modelno leto 2022 je serija BMW M8 prejela nove barve in izboljšan infotainment. Pri G-Power pa so naredili novi paket izboljšav.

4,4-litrski biturbo motor v različici Competition še naprej ponuja 625 KM in 750 Nm navora. Toda vedno so obstajali načini za spreminjanje družine M8. Za različico M8 Gran Coupé je podjetje G-Power sedaj izdelalo novi paket.

Začnimo z najpomembnejšim in to je povečanjem zmogljivosti. V8 motor BMW-ja z imenom S63 ima nove kovane bate in ojnice, vgrajena sta tudi nova hladilnika zraka, optimizirani turbo polnilniki in nova krmilna enota motorja. Zahvaljujoč tem ukrepom se moč motorja poveča na 900 KM in 1.050 Nm navora. Dodatna moč gre z roko v roki z izboljšanjem zvoka zahvaljujoč izpušnemu sistemu, ki ga je razvil G-Power, z izpušnimi cevmi iz karbona in nižjim protitlakom izpušnih plinov.

Pri G-Power so moč BMW-ja M8 Gran Coupé navili na 900 KM.

V skladu s povečanjem zmogljivosti je na voljo komplet novih 21-palčnih kovanih platišč s pnevmatikami 285/30 spredaj in 295/30 zadaj. Najbolj vpadljiva nadgradnja zunanjosti je verjetno veliko, fiksno zadnje krilce iz karbona. Druge komponente karoserije iz ogljikovih vlaken vključujejo pokrov motorja z boljšim upravljanjem toplote v motornem prostoru. Kupci lahko naročijo tudi standardni pokrov motorja v temno vijoličnem odtenku.

Povečanje zmogljivosti avta so med drugim dosegli tudi z novimi kovanimi bati in ojnicami.

Informacije o cenah še niso bile objavljene, vendar bi lahko dali roko v ogenj, da celoten paket ni poceni. Če ne želite zapraviti bogastva za hardcore modifikacije motorja na vašem M8 Gran Coupé, pri G-Power na srečo ponujajo tudi bolj subtilne pakete nadgradnje zmogljivosti s 700 na 840 KM. Vse je odvisno od nastavitve programske opreme in nadgrajenih komponent, ki jih je možno namestiti. Da se ne bi okrog vozili s “sramotnimi” 700 KM….

                           

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lamborghini HURACAN TECNICA v obdelavi predelovalcev iz NOVITECA

Prodaja se “ZVERINA” od Johna DODDA s 27-litrskim motorjem