in ,

FIAT 600 RAZKRIT še pred URADNO premiero

Naslednika modela 500X bodo uradno predstavili 4. julija

Resna napaka ali namerno razkritje? Novega Fiata 600 smo še enkrat videli povsem brez krinke. Naslednika modela 500X so že opazili v Nemčiji in Rimu, zdaj pa so ga fotografirali še v Liguriji, natančneje v mestecu Lerica. Tam so kompaktnega SUV-ja fotografirali ko so z njim očitno snemali televizijski oglas.

Več očividcev trdi, da so Fiata 600 videli tudi na ligurijskih cestah v notranjosti države in v bližini morja. Čeprav teh govoric ne moremo potrditi, je nekaj gotovo – najnovejši Fiat bo res kmalu doživel svojo premiero.

Govori se, da bo uradna predstavitev potekala 4. julija, vendar ne bi bili presenečeni, če bi Fiata 600 lahko na spletu videli že nekaj dni prej. Navsezadnje smo lahko zaradi številnih razkritij v zadnjih nekaj tednih spoznali številne podrobnosti o modelu.

Proporci so zelo blizu sedanjemu modelu 500X, čeprav se zdi, da je videz sprednjega dela bolj po vzoru električnega modela 500, z LED-žarometi, ki jih delno “zapira” element na pokrovu motorja.

Proporci so zelo blizu sedanjemu modelu 500X, čeprav se zdi, da je videz sprednjega dela bolj po vzoru električnega modela 500, z LED-žarometi, ki jih delno “zapira” element na pokrovu motorja. Poleg tega so, tako kot pri manjšem bratu, na sprednjem delu vgravirane številke modelne oznake.

Fiat 600 je zasnovan na platformi CMP, na kateri temelji tudi Jeep Avenger, zato naj bi si s svojim ameriškim “bratrancem” delil številne tehnične rešitve. Tako pričakujemo uporabo trivaljnega 1,2-litrskega prisilno polnjenega bencinskega motorja s 100 KM in povsem električnega pogonskega sklopa s 156 KM in dosegom blizu 400 kilometrov.

Galerija: Razkrit Fiat 600

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Novi VOLVO EX30 bo brez instrumentalne plošče!  

Honda e:NY1 – Električni SUV v obliki HR-V