in , ,

Mercedes-AMG G 63 Grand Edition

Zlati poudarki, 22-palčna platišča in prefinjeno lakiranje ter omejen na 1.000 primerkov.

Mercedes-AMG je predstavil novo različico modela G 63 in sicer Grand Edition, ki je omejena na 1.000 enot. Močan terenec je v okviru izdaje dobil številne vizualne poudarke v notranjosti in zunanjosti. Z zlatom in podobno.

Mercedes-AMG G 63 Grand Edition ima tudi posebno lakiranje Manufaktur v barvi Night Black Mango, ki kontrastno barvo naredi sijočo. Zlata barva krasi vstavke sprednjega in zadnjega odbijača, sprednjo zaščito podvozja, obroč rezervnega kolesa in emblem zvezde na rezervnem kolesu. Mercedes je barvo Kalahari Gold uporabil tudi za grafiko spodnjih vrat, logotipa AMG in Mercedes pa sta prvič v tej barvi. V kolesnih lokih so kovana 22-palčna platišča AMG v barvi Tech Gold z mat črnimi sredinskimi zaklepnimi maticami in Mercedesovimi zvezdami v zlati barvi.

Posebni G63 Grand Edition krasi posebna barva in zlati dodatki.

Notranjost Grand Edition je okrašena v črni in zlati barvi. Na voljo so emblemi AMG na črnih oblogah pragov, sedeži v črnem napa usnju iz proizvodnje z zlatimi kontrastnimi šivi in v usnje ovite strešne kljuke. Mercedes je druge okrasne dele izdelal iz karbona z bakreno nitjo. Proizvajalec je predstavil tudi različico G 500 V8 Final Edition, ki bo zadnja z vgrajenim motorjem V8 v tej stopnji opreme. Podjetje namerava izdelati le 1.500 primerkov tega posebnega modela. Pogonski sklop pod motornim pokrovom modela G 63 Grand Edition se ni spremenil. 4,0-litrski motor V8 z dvema turbinama iz modela G 63 še naprej zagotavlja 585 KM. Vendar se bo cena popravila navzgor. Posebni model stane najmanj 228.896 evrov in ga je mogoče naročiti že zdaj.

Tudi notranjost je v skladu zunanje podobe tega posebnega modela.

Sam razred G pa se nahaja pred novim obdobjem z povsem električno različico. Kdaj ga bo Mercedes predstavil, še ni jasno, vendar bi se to lahko zgodilo pred koncem leta. Štirje električni motorji bodo takrat poganjali model, ki bo še naprej vozil na robustni šasiji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ferrari 308 GTB je izjemno REDEK model iz STEKLENIH vlaken

Audijev električni ZAOSTANEK je posledica TEŽAV s PROGRAMSKO opremo