in , ,

Avtodom Ford TRANSIT CUSTOM Nugget

Ford na Caravan Salonu v Düsseldorfu predstavlja svoji novi avtodom s sončno streho.

Ena od velikih premier na letošnjem salonu Caravan Salon v Düsseldorfu je Ford Transit Custom Nugget. Novi avtodom nadomešča prejšnji model, ki je bil predstavljen v začetku leta 2019, s prehodom na najnovejšo osnovo Transit Custom. Pri predelavi proizvajalec Ford sodeluje z družbo Westfalia.

Novi Transit Custom Nugget je opremljen z dvižno streho. Ob doplačilu lahko Ford avtodom opremi tudi s solarnim dodatkom za uporabo sončne energije v notranjosti. Dodatna oprema vključuje zatemnitvena senčila ter vgrajeno shrambo za mize in stole. Avtodom je dovolj prostoren za dve zakonski postelji in ima vrtljiva kapitanska sedeža za voznika in sovoznika. Zadaj je na voljo tri-sedežna klop z opcijskim ogrevanjem, priključki USB-C in zvočniki. Serijsko je na voljo tudi zadnji tuš s priključkom za toplo/hladno vodo, za doplačilo pa je na voljo tudi šotor na zadnjih vratih.

V dnevnem prostoru tega vozila je zaslon na dotik, kjer lahko lastniki upravljajo nadzor ogrevanja, nivo vode, nivo baterije, itd.

Na 13-palčnem infozabavnem sistemu je nameščen sistem SYNC4 z brezžičnima sistemoma Android Auto in Apple CarPlay. V dnevnem prostoru je tudi ločen 7-palčni zaslon na dotik za nadzor ogrevanja, nivoja vode, nivoja baterije in osvetlitve. To je mogoče tudi na daljavo prek aplikacije v pametnem telefonu, ki je prek povezave Bluetooth povezan z vozilom. Ford serijsko ponuja tudi brezžično polnjenje in modem 5G. Transit Custom v zunanji različici Nugget ima neodvisno zadnje vzmetenje in ga je mogoče naročiti s pogonom na vsa kolesa.

Prvič je na voljo s priključnim hibridnim pogonskim sklopom iz modela Kuga PHEV. Uporablja 2,5-litrski bencinski motor z naravnim polnjenjem in električni motor. Sistemska zmogljivost? 232 KM. Ford bo avtodom ponujal tudi z osem-stopenjskim samodejnim menjalnikom in dizelskim motorjem s 168 KM. Mimogrede, dizelski motor bo predstavljen prvi. Naročilo lahko oddate še ta mesec, dobava pa bo potekala spomladi 2024. PHEV in drugi pogonski sklopi bodo sledili v naslednjih 12 mesecih. Cene v Nemčiji se začnejo pri 76.500 evrih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

POLICIJA s pomočjo UMETNE INTELIGENCE analizira vzorce vožnje in NADZORUJE voznike

VOLVO prvič pokazal ENOPROSTORCA EM90, ki ga bodo PREDSTAVILI 12. novembra