in ,

PORSCHE in PUMA sta s posebno izdajo ŠPORTNIH copat obeležila 60 LET modela 911

Puma je ob 60. obletnici Porscheja 911 izdelala dva modela športnih copat, od katerih je enega navdihnil novi model 911 S/T in bo omejen na 1.963 primerkov.

Ob 60. obletnici modela 911 je Porsche v začetku leta napovedal, da bo izdelal posebno izdajo svojega najbolj znanega športnega avtomobila. Model 911 S(T) iz leta 1972 je bil inspiracija za model 911 S/T, ki je najlažji model v današnji ponudbi, ima motor iz modela 911 GT3 RS in ročni menjalnik. Zdaj bo na voljo tudi ustrezna obutev.

Porsche je pred kratkim sporočil, da bo Puma izdelala dva para čevljev v omejeni izdaji, ki ju navdihujeta model 911 S/T in izvirni model 911 S(T). Izdelana sta v dveh slogih, vsak od njiju predstavlja avtomobil, ki ga časti, in bosta na žalost nekaterih izdelana v nekoliko različnem številu, tako da vsi ne bodo mogli dobiti obeh.

Prvi model je izdelan v svetlo modri barvi in ga je navdihnil prvotni model. Njegov tanjši profil naj bi odražal manjšo postavo modela 911 S(T), vsak par pa bo imel na peti številko 56 kot prikimavanje zasnovi avtomobila, ki je bila osredotočena na dirkališča.

Izdelan je iz kombinacije gladkega usnja in semiša, ima rdeče kontrastne šive in oznako rešetke 911 na jeziku (in v notranjosti). V čast letu, ko je bil ustvarjen prvi model 911 S(T), bo Puma izdelala le 1.972 teh čevljev, vsak pa bo opremljen s svojo serijsko številko, ki bo dokazovala njegovo edinstvenost.

Medtem se novejši model 911 S/T praznuje s parom sodobnejših sivih športnih copat. Barva je bila izbrana tako, da posnema barvo Shore Blue Metallic, v kateri je avto na voljo. Tako kot Porsche je tudi Puma opremljena s konjakasto rjavo notranjostjo.

Pri obeh je na koncu vezalke navedena serijska številka čevlja. V primeru sodobnejšega para je Puma omejila proizvodnjo na 1.963 primerkov – par za vsako osebo, ki bo kupila model Porsche 911 S/T.

Od 6. septembra ga bo mogoče kupiti v Porschejevi spletni trgovini, neobuti gostje trgovine Porschejevega muzeja v Stuttgart-Zuffenhausnu in Weissachu pa ga bodo lahko kupili tudi osebno. Cene še niso objavljene.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

MERCEDES v Nemčiji obtožen GOLJUFANJA, grozi mu ODPOKLIC

BANG & OLUFSEN Ferrari Collection prenaša ITALIJANSKO strast v AVDIOFILSKE vode