in ,

Na LETALIŠČU v Los Angelesu OPAZILI zanimivo zbirko HIPERŠPORTNIKOV

V zbirki so med drugim trije Koenigseggi, Bugatti Chiron in Ferrari LaFerrari.

V Los Angelesu živi nekaj izjemno bogatih posameznikov z neverjetnimi zbirkami avtomobilov. Običajno so te zbirke shranjene v klimatsko nadzorovanih garažah ali skladiščih, toda avtomobilski vloger in fotograf effspot je pred kratkim naletel na osupljivo množico hiperšportnikov, parkiranih na mednarodnem letališču v Los Angelesu.

V skritem kotičku letališča LAX je bilo drug ob drugem parkiranih 13 izjemnih primerkov. Po vsej verjetnosti so bili avtomobili tam le začasno, preden jih je lastnik prepeljal v drugo zvezno državo ali v tujino. Ni jasno, ali se lastnik morda seli ali pa želi avtomobile preprosto zbrati, da bi se skupaj s prijatelji odpravil na epsko popotovanje na kakšno eksotično destinacijo. V vsakem primeru je takšen pogled na 50 milijonov dolarjev vredne avtomobile, parkirane na letališču, zelo zanimiv.

Prva vrsta hiperšportnikov se začne s temno modrim McLarnom Speedtail, črnim Porschejem 918 Spyder in McLarnom Sabre s spreminjajočo se barvo. Za to trojico so parkirani predelani Porsche 911 podjetja Gunther Werks, Pagani Huayra BC in Lamborghini Centenario z razkrito obdelavo iz ogljikovih vlaken. V zbirki so tudi črni Ferrari LaFerrari, Ford GT, dve Koenigseggovi Regeri, Koenigsegg Agera RS, Bugatti Chiron in Aston Martin One-77.

Če bi morali izbrati najljubšega v zbirki, bi se morda odločili za eno od vozil Koenigsegg Regera, ki je svetlo turkizne barve, kar je kot nalašč za tako hiter in močan avtomobil, kot je ta. Povprečna cena vsakega od avtomobilov je verjetno več kot 3 milijone dolarjev, če ne še malo več, in samo upamo lahko, da bodo varno prepeljani tja, kamor so namenjeni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Primerjava: Peugeot E-3008 in Renault SCENIC ELECTRIC

LEXUS za oktober napoveduje novo ŠTUDIJO