in , ,

IWC Schaffhausen predstavil URI, ki ju je navdihnil MERCEDES razreda G

Uri sta del kolekcije Big Pilot’s Watch in sta poklon modelu Mercedes-AMG G 63.

IWC Schaffhausen, švicarski proizvajalec luksuznih ur, je predstavil dve posebni izdaji ure Big Pilot’s Watch, s katerima slavi uporabniško dediščino in trajne oblikovalske ikone. Ta časomera sta hommage legendarnemu Mercedes-Benzovemu razredu G in njegovi skupni zapuščini funkcionalnosti in brezčasnosti.

Ura Big Pilot’s Watch AMG G 63 z ohišjem in krono iz 18-karatnega zlata Armor Gold, ki ju dopolnjujeta črna številčnica in črn gumijast trak z vložkom iz mikrovlaken, izžareva občutek razkošja. Elegantna črno-zlata barvna shema je navdihnjena z nedavno izdano serijo Mercedes-AMG G 63 Grand Edition. Armor Gold, inovativna zlitina, povečuje trpežnost zlata in ga naredi bolj odpornega na zunanje dejavnike. Peskane površine in polirani robovi tej mojstrovini dodajo sodoben pridih.

Poleg različice Armor Gold je IWC predstavil tudi Big Pilot’s Watch AMG G 63 z ohišjem iz keramičnega matričnega kompozita (CMC). CMC, ki je bil razvit v sodelovanju z nemškim vesoljskim centrom (DLR), ponuja izjemno toleranco za poškodbe in odpornost na toplotne udarce, zato je idealen za uporabo v zahtevnih pogojih.

Obe izdaji ure Big Pilot’s Watch sta poklon razredu G z oblikovnimi elementi, kot sta podštevilki ob 3. in 9. uri, ki spominjata na žaromete luksuznega SUV-ja. Črne številčnice imajo reliefno grafično strukturo, ki jo navdihujejo zmogljivi avtomobili Mercedes-AMG, in aplikacije s črno prevleko PVD, napolnjene s svetlečim materialom.

Pod osupljivo zunanjostjo obe uri poganja kaliber 52010, ki ga izdeluje IWC, izjemno robusten in natančen avtomatski mehanizem. Nekateri sestavni deli sistema navijanja so izdelani iz keramike iz cirkonijevega oksida, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Ti mehanizmi ponujajo izjemno sedemdnevno rezervo moči, ki jo je mogoče občudovati skozi zatemnjeno safirno steklo, ki ga krasi Mercedes-Benzova zvezda, spominjajoča tudi na pokrov rezervnega kolesa razreda G.

Uri Big Pilot’s Watch AMG G 63 v 18-karatnem Armor Gold zlatu in CMC sta na voljo v butikih IWC in na spletu. Poleg tega sta upravičeni do registracije v okviru programa My IWC care, ki zagotavlja 6-letno podaljšanje standardne 2-letne mednarodne omejene garancije. Ta časomera združujeta bogato zgodovino dveh kultnih blagovnih znamk in navdušencem ponujata priložnost, da na svojem zapestju nosijo kos utilitarne dediščine in sodobnega razkošja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

NISSAN Concept 20-23: Napoved serijske električne MICRE

HONDA Specialty Sports Concept bo premierno predstavljen na japonskem sejmu MOBILNOSTI