in ,

HONDA Specialty Sports Concept bo premierno predstavljen na japonskem sejmu MOBILNOSTI

Pridružila se mu bo ta majhna kombilimuzina, izdelana iz akrilne smole.

Honda je za japonski sejem mobilnosti, na katerem namerava gostiti več svetovnih premier, napovedala obsežno linijo vozil. Glavna novost med njimi bo koncept Specialty Sports Concept, za katerega avtomobilski proizvajalec še ni objavil nobenih slik ali napovednikov. Tudi podrobnosti so zavite v tančico skrivnosti, čeprav vemo, da bo povsem električni in zabaven za vožnjo, čeprav nima motorja z notranjim izgorevanjem.

Povedali so nam, da bosta “veselje do vožnje in izrazita individualnost tega modela ljudem omogočila, da presežejo svoj vsakdan”. Počakati bomo morali, da bomo videli, ali ima kakšno povezavo s konceptom Sports EV Concept, čeprav je ta star že šest let, saj je bil premierno predstavljen na avtomobilskem salonu v Tokiu leta 2017.

Kar zadeva CI-MEV, ima obliko pomanjšanega dvosedežnega električnega hatchbacka, namenjenega mobilnosti na zadnjem kilometru in opremljenega s tehnologijo samodejne vožnje

Druge svetovne premiere, ki so načrtovane za japonski sejem mobilnosti 2023, so precej manj zanimive. SUSTANIA-C Concept, pobarvan v rdečo barvo z belo streho, je videti kot pomanjšana Honda e s karoserijo iz akrilne smole, ki jo je mogoče reciklirati in ponovno uporabiti. Enako velja za Pocket Concept, motorno kolo v velikosti malčka, ki je zasnovano z mislijo na okoljsko trajnost, saj porablja manj virov.

Kar zadeva CI-MEV, ima obliko pomanjšanega dvosedežnega električnega hatchbacka, namenjenega mobilnosti na zadnjem kilometru in opremljenega s tehnologijo samodejne vožnje. Honda je koncept zasnovala za območja, kjer ni na voljo javnega prevoza, ali za ljudi, ki ne morejo hoditi peš na dolge razdalje.

Nazadnje je SC e: Koncept ima ime, ob katerem morda pomislite na Renaultove bencinske motorje z naravnim polnjenjem (SCe), vendar gre za električni motocikel z zamenljivimi baterijami. Sok mu daje par enot Honda Mobile Power Pack e.

Galerija: Honda na 2023 Japan Mobility Showu

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

IWC Schaffhausen predstavil URI, ki ju je navdihnil MERCEDES razreda G

Predstavljamo: VW Golf BLACK EDITION