in ,

DACIA Duster “CARPOINT EDITION” od CP Performance

Na ta način t.i. anti-statusni simbol postane privlačen za vse tiste, ki statusni simbol vendarle potrebujejo …

V Nemčiji je v preteklosti bila aktualna reklama, v kateri je nastopal Mehmet Scholl, nekdanji nogometaš Bayern Münchna, ki je Dacio reklamiral za ljudi, ki ne potrebujejo vozila kot statusni simbol. Kupci so mislili, da potrebujejo statusni simbol, da bi celemu svetu (ali vsaj svojemu sosedu) pokazali, da ne potrebujejo statusnega simbola. In sedaj želite to spremeniti? Ni problema….

Oglasite se pri CP Performance in podjetju Carpoint, ustanovljenem leta 2012 v Neukirchnu-Vluynu. Potem bo vaš SUV postal Dacia Duster “Carpoint Edition”, ki bo zagotovo pritegnil pozornost. Napis na straneh praktično kriči novo ime in je sestavni del celotnega ovitka. Ustvarjen je bil z digitalnim tiskom in ima bojni dizajn, ki je bil ustvarjen posebej za ta avtomobil. Pošastne oblike z elementi, kot so črvom podobne nitke, kljun, kremplji in drugi, se raztezajo čez rumeno osnovno barvo. Oblikovanje vključuje tudi zadnja stranska okna. Folirani so tudi deli strešnih nosilcev in rešetke hladilnika. Rumeni poudarki krasijo Dusterjeve žaromete. Tudi nova platišča so bila ustrezno prašno lakirana: gre za platišča Ronal R62 v velikosti 20 palcev. Velikost pnevmatik je 255/35ZR20. Za uskladitev s temi kombinacijami je bil Duster rahlo znižan. Zaradi tega je Dacia na cesti manj okorna.

Dodatne vizualne izboljšave so nove zadnje luči, katerih okvirji so črni, prav tako kot sprednja letvica in stranski robniki. Poleg tega dve dvojni izpušni cevi novega športnega izpušnega sistema dajeta zadku bolj športen videz. Dvobarvni koncept je najsodobnejši tudi v notranjosti: celotna notranjost, vse do volana, je zdaj izdelana iz usnja in zaključena z okrasnimi šivi v rumeni barvi. Na prevlekah sedežev so celo izvezeni logotipi “Carpoint Edition“. Za zaključek so različni elementi na armaturni plošči in sredinski konzoli odeti v rumeno barvo.

Rumeno-črna kombinacija zunanjosti se preseli tudi v notranjost….

Na žalost tuner ne razkriva, koliko bi stala tovrstna predelava vašega Dusterja. Predvidevamo pa, da ste navdušeni le nad posameznimi elementi razstavnega avtomobila. Zato so vsi navedeni deli na voljo v Carpointovi spletni trgovini.  

1 komentar

Komentiraj

One Ping

  1. Pingback:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

RENAULT razvija motor za 800-voltne ELEKTRIČNE AVTOMOBILE

Kaj menite o STEPHENSONOVEM preoblikovanju modela ALFA ROMEO 33 Stradale?