in , ,

BUGATTI in ADIDAS združila MOČI za NOGOMETNI čevelj superlativov

Kupcem bo na voljo le 99 parov po še nerazkriti ceni.

Čeprav se polje udejstvovanja morda razlikuje, ena stvar ostaja nespremenjena: prizadevanje za odličnost, uspešnost in natančnost. Prav ta strast do natančnosti je združila dva titana na svojih področjih – Bugatti in Adidas – za novo sodelovanje, ki ustvarja “nekaj resnično edinstvenega, kar je videti neverjetno in pomaga igralcem na vseh ravneh, da so najboljši”.

Ta ekskluzivna kolekcija znamke Bugatti, ki je nastala na podlagi Adidasovega nogometnega čevlja z vezalkami X Crazyfast, uteleša skupne vrednote obeh blagovnih znamk, pri katerih oblika sledi zmogljivosti, natančnost pa je najpomembnejša vrlina. Osrednja točka novega obuvala je Adidasova tehnologija podplatov Speedframe, ki ustvarja lahkotno strukturo, ki hkrati zagotavlja togost, potrebno za hitre pospeške. Vložek iz ogljikovih vlaken v ogrodju čevlja povzema materiale, ki se uporabljajo v Bugattijevih visokozmogljivih avtomobilih, kar povezuje svet športne obutve z avtomobilskim inženiringom. Očem bolj viden je srednji del obuvala, ki je v znameniti Bugattijevi modri barvi.

Na straneh čevlja sta dve močni besedni zvezi: “Impossible is Nothing” za Adidas in “Create the Incomparable” za Bugatti. Brezčasna oznaka Ettoreja Bugattija, vizionarskega ustanovitelja, se subtilno ponavlja na zadnjih treh četrtinah obuvala in se tako priklanja človeku, čigar zapuščina še vedno navdihuje najvrednejše hiperšportnike na svetu.

Omejena izdaja X Crazyfast Bugatti bo svoj veliki debi na igrišču doživela novembra 2023, ko jo bosta ekskluzivno nosila Rafael Leao (levo krilo italijanskega kluba AC Milan) in Karim Benzema (napadalec savdskega kluba Al-Ittihad).

Da bodo imeli navdušenci nad Bugattijem in Adidasom po vsem svetu enake možnosti za lastništvo enega od 99 parov iz te ekskluzivne kolekcije, bodo te nogometne čevlje prodani na dražbi prek platforme Adidas Collect Web 3. Dražba bo predvidoma potekala od 8. do 11. novembra, zmagovalci pa bodo prejeli ekskluzivno digitalno škatlo za čevlje, ki jo bo mogoče od 13. novembra zamenjati za fizični par in digitalnega dvojčka s kriptovaluto prek MoonPay.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

60 let PORSCHEJA 911: Od modela 901 do modela 911

KINETIČNO vzmetenje tudi za MERCEDESA razred G