in , , ,

Če prespite v hotelu Fuji Speedway, je v ceno vključen preizkus Toyote Supra

Gostje, ki bivajo v hotelu Fuji Speedway na Japonskem, se lahko zaradi partnerstva med avtomobilskim podjetjem in svetovno znanim dirkališčem usedejo za volan Toyote Supra.

Vodstvo hotela je napovedalo, da se lahko tisti, ki bivajo v apartmaju ali vili, med 15. januarjem 2024 in 30. junijem 2024 za eno uro odpravijo na lokalne ceste z enim od dveh modelov Supra. Eden od teh modelov je opremljen s standardnim 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom in je enkraten primerek, ki ga je hotel izdelal v sodelovanju s podjetjem Tom’s Racing. Podjetje navaja, da je bil avtomobil prilagojen, ni pa navedlo, kakšnih modifikacij je bil deležen.

Druga Supra, ki je na voljo, je opremljena s šeststopenjskim ročnim menjalnikom. Oba avtomobila sta opremljena z najnovejšimi zmogljivimi pnevmatikami Michelin, vsak dan pa bo izvedenih pet enournih testnih voženj med 8.00 in 17.00. Čeprav se vozniki ne bodo mogli odpraviti na samo dirkališče, je v okolici veliko lepih cest za vožnjo.

Poleg tega bo dirkališče Fuji Speedway med 21. in 22. januarjem gostilo tudi poseben zimski festival Supra. Udeleženci ne bodo lahko preizkusili le trenutne Supre generacije A90, temveč bodo imeli priložnost voziti tudi Celico XX 2000GT iz leta 1985, Supro 2.5GT Twin Turbo Aerotop iz leta 1991 in Supro A80. Testni vozniki bodo na tem dogodku lahko vozili le 30 minut.

Tisti, ki prihodnje leto ne načrtujejo potovanja na Japonsko, lahko v svetu Toyote Supra še vedno pričakujejo veliko zanimivosti. Avtomobilski proizvajalec ne le, da intenzivno razvija različico, ki bo bolj osredotočena na dirkališča in se bo morda imenovala GRMN, temveč je očitno začel tudi z delom na naslednji generaciji modela, ki bi se lahko začel prodajati že leta 2025. Po najnovejših podatkih bo Toyota novo Supro sprva prodajala z motorjem z notranjim izgorevanjem, pozneje pa bo ponudbo razširila še na baterijsko električno različico.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naprodaj je Ferrarijev model za razvoj aerodinamike v vetrovniku

Novi kabriolet Mercedes-AMG G63 ima samomorilska vrata in ceno 1,3 milijona dolarjev