in ,

Nautilus Hybrid je argument za Lincolnovo prihodnost

Z velikim zaslonom in uglajenim hibridnim pogonskim sklopom je Nautilus presenetljivo privlačna izbira v zelo konkurenčnem segmentu.

Mnogi ne menijo, da je Lincoln resen tekmec v svetu sodobnega luksuza. Leta nepomembnih in pomanjkljivih izdelkov vplivajo na imidž blagovne znamke. Še pred desetimi leti Lincolnova ponudba ni bila primerljiva z BMW-jem ali Mercedes-Benzom. Zdaj je drugače.

Novi Nautilus je najboljši poskus znamke, da bi se ponovno vključila v razpravo. Z elegantnim, sodobnim videzom, kakovostnim notranjim prostorom, uglajenim pogonskim sklopom, udobno vožnjo in več tehnologije, kot veste, kaj bi z njo počeli, bi moral biti ta novi Lincoln na seznamu vseh, ki razmišljajo o srednje velikem luksuznem SUV-ju. Dokler vam ne motita CVT in celodnevno gledanje v velikanski zaslon.

Nautilus je bil vedno videti dobro. Ko je Nautilus doživel premiero leta 2019, je s svojimi mehkimi linijami in vrhunskim videzom vnesel svežino v ponudbo znamke. Za leto 2024 je njegov obraz ostrejši z elegantnejšimi in tanjšimi žarometi, ki se zarežejo v višjo in izrazitejšo masko hladilnika. Dnevne luči so zdaj sestavljene iz ene same, neprekinjene črte, ki poteka skozi osvetljeno oznako Lincoln.

Videti je povsem sodobno; bolj zanimivo kot Mercedesov GLE in vsekakor bolje od vsega, kar ima BMW trenutno na oddelku SUV. Vendar je kabina tista, ki poskrbi za spektakel. Če stopite v notranjost, vas čaka spektakularna dobrodošlica zaradi serijskega 48,0-palčnega zaslona (da, celi štirje čevlji), ki leži na vrhu armaturne plošče. Po bleščeči zagonski animaciji “N A U T I L U S” zaslon deluje kot prikazovalnik merilnikov in informacijsko-zabavni zaslon, ki prikazuje hitrost neposredno pred voznikom, na voznikovi desni pa so elementi, kot so navigacija, mediji, vreme in poraba goriva. Ti elementi so ločeni kot gradniki, ki jih lahko namestite na zaslon, kamor želite. Lahko jih celo zamenjate z drugimi informacijami, kot sta ura ali pripomoček za nadzor tlaka v pnevmatikah.

Zaslon je videti impresivno in lepo je, da so na voljo stvari, kot je vremenski pripomoček, ki vam pove, ali bo pozneje čez dan na poti hladneje ali bolj mokro. Vendar ga ni mogoče tako prilagoditi, kot bi si želeli. Nautilus ima brezžični Apple CarPlay in Android Auto, vendar na velikem 48,0-palčnem zaslonu ni mogoče uporabljati nobenega od njiju. Namesto tega je CarPlay prestavljen na manjši 11,1-palčni zaslon, ki se nahaja bolj spodaj na sredinski konzoli.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mercedes-AMG CLE53 Cabriolet s 443 KM in neskončnim prostorom za glave potnikov

Morgan Midsummer: Razkošni roadster od Pininfarine