in , ,

Fiat Grande Panda opažena z belimi jeklenimi platišči

Nova Grande Panda je videti presenetljivo kul v rdeči barvi in kljub nižji stopnji opreme.

Dva tedna po tem, ko je Fiat svetu pokazal povsem novo Grande Pando, so v Italiji opazili osnovno različico električnega vozila. Govorimo o še ne predstavljeni različici Fiat Grande Panda RED, ki se ponaša s špartansko specifikacijo z belimi jeklenimi platišči.

Električno vozilo je bilo opaženo na ulicah Torina v zgodnjih jutranjih urah, brez kakršnegakoli znaka kamuflaže. Fiat je znan po tem, da nove modele med fotografiranjem za medije sproščeno vozi v javnosti.

Vohunske fotografije in videoposnetke je na Instagramu objavila Elena Scandurra, s čimer smo si prvič lahko ogledali rdečo opremo Grande Panda. Kot lahko vidite, je med najvišjo stopnjo opreme, ki smo jo že videli, in to opremo več razlik, kar nakazuje, da gre za cenejšo različico.

Fiat Grande Panda RED ima bela jeklena platišča, ki spominjajo na prvotno Pando. Kolesa imajo manjši premer v primerjavi s 17-palčnimi štirivratnimi platišči iz lansirnega posebneža, vendar so videti odlično – kot pri vsakem avtomobilu na jeklenih platiščih. Kljub osnovnemu videzu ima Grande Panda še vedno domiselne žaromete LED in zadnje luči, kar kaže, da je era halogenk tako rekoč končana.

Poleg tega ni strešnih vodil, parkirnih senzorjev in aluminijastih drsnih plošč, ki so bile nadomeščene z nepobarvano plastiko. Napis Panda je še vedno odtisnjen na profilu, prav tako Fiatov emblem na prtljažnih vratih.

Upoštevajte, da so bili okraski RED v izdelkih Fiat, Jeep in Ram uvedeni leta 2021, vendar so še naprej del Fiatove linije, saj imajo okraske z rdečo barvo v notranjosti in zunanjosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Hyundai Inster je električni malček z veliko osebnostjo

Novi Renault Grand Koleos se predstavlja kot hibrid, ki temelji na modelih znamk Geely in Volvo