in , ,

Urban Bamboo Porsche 911 Turbo S izkazuje spoštovanje posebnemu modelu 959

Porschejev program Paint to Sample ponuja eno najobsežnejših barvnih palet med vsemi proizvajalci avtomobilov, vendar nekaterim strankam to ni dovolj. V tem primeru lahko izberejo eno od petih barv “Chromaflair”, ki jih ponuja Porsche, vse pa imajo šestmestno ceno.

Pričujoči model 911 Turbo S je ekskluzivni model, ki ga je prek oddelka Sonderwunsch naročil Guglielmo Miani, vodja italijanske luksuzne znamke Larusmiani. Navdih zanj je eden od štirih Porschejev 959, ki jih je avtomobilski proizvajalec izdelal za posebno stranko konec osemdesetih let prejšnjega stoletja, in je verjetno eden najdražjih modelov 911 Turbo S, kar so jih kdajkoli izdelali.

Barva, ki krasi avtomobil, je znana kot Urban Bamboo. Kot barvo “Chromaflair” Porsche nanese kar pet slojev barve, vključno z vrhnjim slojem, ki vsebuje tanke pigmente, kar pomeni, da se odtenek barve spreminja glede na kot in svetlobo.

Druge štiri barve Chromeflair, ki jih ponuja Porsche, so Python Green, Magic Magenta, Shifting Carbon in Explosive Gold. Za razliko od drugih Porschejevih modelov, ki smo jih videli v teh barvah, so bila platišča tega modela Turbo S pobarvana tako, da se ujemajo s karoserijo.

Po meri so bili izdelani tudi drugi dodatki. Na primer, vzdolž bokov športnega avtomobila poteka tribarvna črta, ki združuje odtenke zelene kovinske barve Rock Green, zelene kovinske barve Jet Green in antracitno rjave kovinske barve. Ta posebna tema se nadaljuje tudi v kabini, kjer so isti trije odtenki na usnjenih površinah, vključno s sedeži in vratnimi oblogami.

Porsche sicer ni povedal, koliko je Miani plačal za ta 911 Turbo S, vendar pravi, da ima skoraj 50 edinstvenih dodatkov, naročenih prek programa Sonderwunsch. Upamo, da bo lastnik avtomobil ovil v visokokakovostno zaščitno folijo za barvo in ga bo vozil, da bo v njem lahko užival tudi preostali svet.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Škoda Elroq je še en električni SUV na platformi MEB in ponuja tri različne pakete baterij

BMW bo model X4 umaknil iz prodajnega programa