in ,

SAMSUNG Odyssey G9: Vrhunska SLIKA za vrhunsko gamersko doživetje

Samsung, vodilna znamka na področju monitorjev za gamerje, je predstavil Odyssey G9, gamerski monitor nove generacije.

Samsung Odyssey G9 je bil predstavljen na CES 2020 in se pridružuje nedavno predstavljenemu modelu G7. Ta edinstven monitor je popolnoma preoblikoval igralno izkušnjo, saj je združil elemente, kot so ukrivljenost zaslona za udobno gledanje, inovativne zmožnosti interakcije in popolna kakovost slike.

Vrhunsko zmogljivost serije Odyssey je potrdil tudi TÜV Rheinland, vodilna mednarodna organizacija za certificiranje tehnoloških izdelkov. Organizacija je monitorje Odyssey ocenila kot najboljše monitorje ukrivljenosti 1000R v industriji in jim podelila certifikat Eye Comfort za igralsko izkušnjo, ki “človeškemu očesu najbolj ustreza”. Prav tako je inovativna oblika monitorja Odyssey G9 na CES 2020 osvojila nagrado za inovativnost v kategoriji računalniške periferije. To je tudi prvi monitor s certificirano podporo HDR10 +, ki mu omogoča prikazovanje iger in drugih vsebin najvišje kakovosti s pomočjo Quantum dot tehnologije in panelov HDR1000.

»Po nedavni izdaji ukrivljenega igralnega monitorja Odyssey G7 se G9 zdaj pridružuje seriji kot prvi dvojni monitor QHD z ukrivljenostjo 1000R, s čimer utrjuje položaj znamke Samsung kot vodilne na trgu in uvaja novosti z neverjetnimi hitrostmi. Ukrivljen monitor Samsung Odyssey G9 dvigne igralno izkušnjo na višjo raven, kar igralcem prinese določeno prednost pred konkurenco,« je dejal Hjesung Ha, senior podpredsednik oddelka Visual Display Business, Samsung Electronics.

Gamerji lahko zdaj doživijo izjemno odzivnost ukazov. Odyssey G9 je s svojimi 49 palci prvi igralni monitor Dual Quad High-Definition (DQHD; ločljivost 5120 × 1440 točk) z ukrivljenostjo 1000R. Odyssey G9 ponuja konkretno kombinacijo tehničnih zmogljivosti, vključno z odzivnim časom 1 ms, s hitrostjo osveževanja zaslona 240 Hz in kristalno jasno sliko QLED za QHD igre. Z združljivostjo NVIDIA G-SYNC in funkcijo Adaptive Sync je bila še dodatno izboljšana igralna izkušnja na tem monitorju.

Poleg tega se G9 lahko pohvali s futuristično obliko ohišja v beli barvi. Omogoča osvetlitev Infinity Core Lighting s 52 različnimi barvami in petimi svetlobnimi učinki, ki so lahko aktivni med igranjem. Samsung Odyssey G9 je na voljo po vsem svetu od julija 2020.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

MotoGP ANALIZA: Fabio QUARTARARO, resen kandidat za naslov?

FERRARI vabi v svojo virtualno tekmovanje