in ,

FRANZ TOST pravi, da bi se lahko GASLY vrnil v RED BULL

Po mnenju svojega šefa Franza Tosta, ima Pierre Gasly še vedno priložnost, da se vrne v ekipo Red Bull in v ospredje polja Formule 1.

Foto: HB Press

Potem ko v prvi polovici leta 2019 pri Red Bullu ni dohajal Maxa Verstappna, se je mladi Pierre Gasly vrnil v ekipo AlphaTauri, kjer je lani presenetljivo dobil dirko za VN Italije v Monzi.

Franz Tost je dejal, da misli, da bo imel Gasly letos še hitrejši dirkalnik. “Seveda upamo, da bomo zmagali še na kakšni dirki, kot smo to storili lani, to je bil vedno naš cilj,” je Avstrijec povedal za časnik Gazzetta dello Sport. “Vemo pa, da v normalnih okoliščinah to ni mogoče. V Monzi smo imeli hiter dirkalnik in Gasly je vozil brez napak, vendar smo imeli veliko srečo zaradi kazni Hamiltona,” je dodal Tost, ki meni, da je Gaslyeva najboljša možnost za več zmag še naprej nastopati za AlphaTauri.

Franz Tost meni, da bi se lahko Pierre Gasly ob ponovnih dobrih predstavah v letošnji sezoni vrnil v red Bull ali pa odšel v drugo konkurenčno ekipo.

Mislim da je vesel v naši ekipi. Rad ima moštvo in moštvo, mi pa njega,” tako šef AlphaTaurija. “Če pa bo Pierre tudi v letošnji sezoni dirkal tako kot v lanskem letu, bo zagotovo imel priložnost, da se ponovno vrne v Red Bull ali pa odide v drugo konkurenčno ekipo. Ima vse, kar potrebuješ za uspeh,” še zaključi Tost.                 

LCR Idemitsu Honda: Takaaki NAKAGAMI bo letos nastopal v takšnih BARVAH

ALESI in ARNOUX po ulicah Monaka z ZGODOVINSKIM Ferrarijem 312B3 iz 1974