in ,

Ne HAAS, temveč WILLIAMS naj bi postal novi PINK PANTHER

Pred kratkim je bilo govora, da si BWT po odhodu iz Racing Pointa, zdaj Aston Martina, išče novo sredino v Formuli 1 in v medijih so krožile navedbe, da bi to lahko bila ekipa Haas, čeprav je v igro bil tudi Williams.

Nemški časnik Kölner Express je prejšnji teden navajal, da je prehod Aston Martina na zeleno zunanjo podobo v tej sezoni, avstrijsko podjetje BWT z značilno roza barvo privedlo do tega, da svojo sponzorsko pozornost usmeri k ekipi Haas.

Toda nemška televizija RTL je sedaj sporočila, da so bile te navedbe Expressa napačne. “Po naših informacijah podjetje BWT ne bo sponzoriralo ameriške ekipe Haas,” tako nemški RTL. Na drugi strani pa so italijanski kolegi iz časnika Gazzetta dello Sport trdili, da naj bil BWT za letošnjo sezono izrazil zanimanje tudi za sodelovanje z ekipo Alpine F1 – prejšnji Renault –, vendar so se pogovori prekinili.

Vse kaže na to, da bi se lahko z roza zunanjo podobo, ki je v zadnjih letih krasila dirkalnika ekipe Racing Point, letos ponašal Williams.

Pravzaprav pa dopisnik Lorenzo Pastuglia pravi, da je BWT sedaj zelo blizu dogovora z ekipo Williams. “Pogajanja so v napredni fazi in zelo blizu konca,” tako italijanski športni dnevnik. Pastuglia trdi, da so se pogovori z ekipo Alpine F1 prekinili, ker je BWT želel, da bi bila njihova roza barva močno zastopana na zunanji podobi dirkalnika A521, kot je to bil primer v zadnjih letih pri Racing Pointu.    

Komentiraj

Loading…

0

FIA verjame, da je IZENAČITEV MOTORJEV nepotrebna

Alex RINS: Pri SUZUKIJU želimo UBRANITI naslov