in ,

Podaljšani RANGE ROVER Evoque L za KITAJSKE kupce

V kraljestvu sredine so nadvse priljubljeni avtomobili s podaljšano medosno razdaljo, ki zagotavljajo ječ prostora na zadnji klopi. Trendu so prisluhnili tudi pri Land Roverju.

S svojimi 4.531 milimetri dolžine je Range Rover Evoque L precej daljši od svojega običajno dolgega brata, ki v dolžino meri 4.371 milimetrov. Podaljšani primerek tako potnikom na v drugi sedežni vrsti zagotavlja za 125 milimetrov več svobode za kolena in noge, dodatno pa za občutek prostornosti zadaj skrbi tudi elektronsko vzdolžno pomična druga sedežna vrsta.

Novi Range Rover Evoque L je s »podaljšavo« dobil tudi infozabavni sistem InControl OS 2.0 z dvema zaslonoma na dotik diagonale 10,2 palca. Za merilnike služi še dodatni 12,3-palčni zaslon pred voznikom.

Vsi primerki z oznako Evoque L so serijsko opremljeni s paketom športne opreme R-Dynamic in 20-palčnimi litimi platišči, za posebno serijo ob premieri modela pa je na Kitajskem potrebno odšteti 430.000 juanov, kar je po trenutni tečajnici nekaj več kot 56 tisoč evrov.

Galerija: Land Rover Range Rover Evoque L

VERSTAPPEN iz bolnišnice: Slavje HAMILTONA je bilo nespoštljivo

Lewis HAMILTON poudarja: “Za nič se mi ni treba OPRAVIČEVATI”