in

Za ALONSA sta samo dva trenutna dirkača POSEBNA

Fernando Alonso je glede svoje vrnitve v Formulo 1 prejel številne pozitivne odzive. Španec uživa v dirkanju za ekipo AlpineF1 in kaže dobre predstave.

Foto: HB Press

Dvakratni svetovni prvak tudi ne skriva dejstva, da je veliki oboževalec Maxa Verstappna in Georgea Russella. Že lani je večkrat izjavil, da uživa pri obeh dirkačih.

To sta dva dirkača, ki sta posebna, ki naredita razliko in ki iz dejanskih zmogljivosti svojih dirkalnikov izvlečeta več,” je Alonso ponovil svoje lansko prepričanje kolegom iz F1-Insider.com. “Ostali dirkači dosežejo le rezultate, ki ustrezajo zmogljivosti njihovih dirkalnikov,” še doda dirkač ekipe AlpineF1.

Za Fernanda Alonsa sta trenutno v Formuli 1 samo dva dirkača, ki sta nekaj posebnega in to sta Max Verstappen in George Russell – Foto: HB Press

Kot nekdanji svetovni prvak pozorno spremlja bitko za letošnji naslov prvaka med Verstappnom in Hamiltonom. Oba sta vso sezono ohranjala ravnotežje, zato bo vznemirljivo videti, kdo od njiju bo po koncu sezone dobil glavno nagrado. Alonso meni, da bi lahko bil še vedno konkurenčen v veliki ekipi, čeprav spoštuje Hamiltona in Verstappna. “Težko je odgovoriti, toda za zmago bi se zanašal nase. Toda Lewisu in Maxu gre odlično v njunih ekipah. Zaradi tega ni jasnega odgovora, kdo bo prvak.”   

VERSTAPPEN lahko postane prvak F1 od LAUDE, ki ni dirkal proti SCHUMACHERJU

Jolyon PALMER prepričan, da je MRECEDES favorit za naslov prvaka