in ,

Charles LECLERC: “To je zame zelo frustrirajoče”

Charlesu Leclercu včeraj popoldan ni uspelo osvojiti še enega pole positiona, saj je najhitrejši krog kvalifikacij odpeljal Max Verstappen.

Včeraj so na kvalifikacijah tifoziji pričakovali rdeč dirkalnik na pole positionu, a jim je veselje kljub kislemu vremenu pokvaril Verstappen - Foto: HB Press

Nizozemcu je namreč v tretjem delu kvalifikacij (Q3) uspelo premagati čas Monačana v službi Ferrarija, ki je po koncu vidno razočaran nad razpletom.

Kajti pred začetkom dirkaškega vikenda v Imoli, je bil Leclerc eden izmed glavnih favoritov za zmago. Vendar pa se je moral med kvalifikacijami tako on kot drugi dirkači na stezi soočiti s težavnimi razmerami. Leclerc je zaradi tega imel občutek, da ne more izvleči vsega iz svojega dirkalnika.

Bilo je zelo težavno,” je tako po včerajšnji kvalifikacijah povedal dirkač Ferrarija. “Predvsem na gumah za suho stezo smo imeli nekaj mokrih področij in bilo je treba narediti nekaj krogov ter čakati, da pride Q3, da se vse uredi, a zato je zame to še bolj frustrirajoče.”    

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Max VERSTAPPEN: “Radi imamo, če je malo težje”

Lando NORRIS: “Imel sem priložnost ujeti Leclerca”