in ,

Lando NORRIS: “Imel sem priložnost ujeti Leclerca”

Včerajšnje kvalifikacije so se za Landoa Norrisa končale v pesku, tako da je moral mladi Britanec v paddock s pomočjo zdravniškega avta. Seveda se mu ni nič zgodilo, šlo je le za prevoz.

Lando Norris je presenetljivo zasedel tretje mesto, vendar pa Britanec priznava, da so mu do te uvrstitve pomagali pogoji na stezi - Foto: HB Press

Toda dirkač  McLarna je svoj najboljši čas v Q3, ki je zadostoval za končno tretje mesto, dosegel že v prvem hitrem poskusu in bo tako današnjo sprintersko dirko pričel z druge štartne vrste.

Potem ko se je vrnil v bokse, je  povedal: “Poskušal sem spraviti gume na delovno temperaturo, vendar sem premočno pritisnil v ogrevalnem krogu.Britanec pa še doda: “Tukaj je bila tudi priložnost, da bi ujel Leclerca. Toda srečen sem s tretjim mestom, kar je za nas presenečenje.” Ali bi se lahko zares še izboljšal?

Težko je reči, ker sem prepričan, da lahko vsak reče, da bi se izboljšal. Možnost, da lahko napredujemo, obstaja, saj se je dirkalnik občutil dobro in počutil sem se samozavestno,” doda Norris, ki se je zavedal, da so mu včerajšnji težki pogoji pomagali do te uvrstitve. “Razmere so za nas naredile veliko razliko, če bi bilo suho, ne bi bili na tretjem mestu.”  

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Charles LECLERC: “To je zame zelo frustrirajoče”

Je pri MERCEDESU zavrelo? Oster pogovor med WOLFFOM in HAMILTONOM