in , ,

S konfiguratorjem BUGATTI BABY II do osebnega pomanjšanega modela TYPE 35

Sedaj si lahko omislite starodobnega Bugattija za domačo garažo. Sicer ne v pravi velikosti, temveč v mini-verziji, izbirate pa lahko med tremi različicami: Base, Vitesse in Pur Sang.

Podjetje The Little Car Company je v sodelovanju s priznano agencijo za razvoj programske opreme Ibidsev predstavilo vrhunski spletni konfigurator Bugatti Baby II. Ta inovativna tehnologija strankam omogoča, da oblikujejo svojo edinstveno različico vozila v 3D razširjeni resničnosti (AR) in si ogledajo svoje stvaritve v resničnih okoljih, kot so dom, pisarna ali garaža.

Bugatti Baby II, sodoben poklon Ettoreju Bugattiju in njegovi izvirni mojstrovini modela Type 35, sta razvila Bugatti in Little Car Company za praznovanje 110. obletnice ikonične znamke. Je popolnoma električen in zmanjšan na velikost tri četrtine klasičnega Type 35. Novo uvedeni spletni konfigurator strankam omogoča, da prilagodijo svojega Baby II lastnim zahtevam, začenši z izbiro treh modelov in stilov karoserije, ki jim sledi vrsta zunanjih in notranjih dizajnov ter barv. Barve in usnje so skrbno izbrani tako, da ustrezajo tistemu obdobju in se poklonijo zgodovini izvirnega modela Type 35, z imeni kot sta Helle Green in Raphanel Blue, ki so jih navdihnili legendarni vozniki Bugattija.

S konfiguratorjem si lahko oblikujete svoj model legendarnega Bugattija Type 35

Orodje 3D AR, ki ga je zasnovalo podjetje The Little Car Company, daje strankam realističen pogled na njihov prilagojen Baby II, tako da dizajn na domači napravi postavi v 100-odstotno merilo. To inovativno orodje zagotavlja popolnoma poglobljeno izkušnjo za stranke, ki lahko svoje vozilo prilagodijo kar iz domačega fotelja.

Kupci lahko izbirajo med tremi različicami Baby II: Base, Vitesse in Pur Sang. Vse tri so opremljene s pogonom na zadnja kolesa, zmogljivimi zavorami, električnim pogonskim sklopom in izbiro načina vožnje. Model Base ima dva načina in sicer Novice, omejen na hitrost 20 km/h in s 1,34 KM, Expert pa je omejen na 45 km/h in ima 5,36 KM.

Vsi trije modeli – Base, Vitesse in Pur Sang – imajo električni pogonski sklop.

Modela Vitesse in Pur Sang vključujeta načina Novice in Expert z nadgrajenim pogonskim sklopom, ki lastnikom omogoča 13,4 KM in največjo hitrost 70 km/h, kar lahko odklenejo s posebnim Bugatti Speed Key. Model Pur Sang je izdelan iz ročno oblikovane aluminijaste karoserije z uporabo tradicionalnih tehnik izdelave karoserij, za njegovo izdelavo pa je potrebnih več kot 200 ur.

                           

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

FERRARI napoveduje štiri NOVE MODELE, ki bodo predstavljeni leta 2023

CHRYSLER 300S se bo POSLOVIL s posebno serijo 2.300 PRIMERKOV