in ,

Poglejte, kako so TATOVI v MINUTI ukradli 6 DODGEJEV Challenger Hellcat

Zadnji dan feburarja so nepridipravi na spektakularen način iz salona v Kentuckyju odpeljali kar šest Dodgejevih mišičnjakov.

Pravzaprav so bili v salonu štirje, dva pa sta stala na parkirišču pred salonom Don Franklin Chrysler Dodge Jeep v kraju Somerset v ameriški zvezni državi Kentucky. Dogajanje ob dveh zjutraj je posnela varnostna kamera, a zabeležila krajo le treh izmed šestih ukradenih vozil.

Tatovom so delo močno olajšali zaposleni v salonu, saj so pustili ključe v avtomobilih, ki so bili postavljeni v salonu, ključi obeh avtomobilov na zunanjem parkirišču pa so bili na mizi v pisarni v notranjosti salona.

Da so bili tatovi na krajo dobro pripravljeni razkriva tudi dejstvo, da so imeli s seboj tudi registrske tablice, s katerimi bi bili manj sumljivi na cesti. Kljub vsemu se zanje stvar ni dobro razpletla, saj jih je uro in pol kasneje zaradi prehitre vožnje opazil policist in sprožil lov za njimi. Policiji je uspelo ujeti enega storilca, našli pa so pet od šestih avtomobilov. Za enega domnevajo, da mu je uspelo pobegniti v Alabamo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na DRAŽBI so za REPLIKO Ferrarija 250 California iztržili 313 TISOČ dolarjev

Lamborghini HURACAN TECNICA v obdelavi predelovalcev iz NOVITECA