in ,

Novi RAČUNALNIKI Lenovo za hitrejšo digitalno PREOBRAZBO

Lenovo je na sejmu MWC 2023 predstavil svoje najnovejše prenosne računalnike in Chromebooke, ki pomagajo pri uvajanju hibridnih delovnih mest in dela na daljavo.

Prenosniki ThinkPad Z13 in Z16 druge generacije z operacijskim sistemom Windows 11 izboljšujejo ključna področja strojne in programske opreme, da bi uporabnikom pomagali ohraniti ustvarjalno prednost. ThinkPad Z13 predstavlja tudi nov zgornji pokrov iz lanenih vlaken, pri katerem so uporabljeni materiali na biološki osnovi (1), za edinstven individualen videz in občutek. Lenovo je predstavil tudi prenovljeno četrto generacijo prenosnikov ThinkPad X13 in X13 Yoga z ožjimi robovi, novimi barvami, materiali in funkcijami za lažje hibridno delo in mobilnost. Družino ThinkPad z letnico 2023 dopolnjujejo četrta generacija poslovnih prenosnikov ThinkPad T14s, T14 in druga generacija T16, ki so skupaj s četrto generacijo ThinkPad L13, L13 Yoga, L14 in L15 namenjeni podjetjem s širokim naborom mobilnih računalniških potreb.

Podjetja, ki iščejo dodano vrednost in namenske funkcije za produktivnost, lahko izberejo ThinkPad E14 pete generacije z novimi zasloni z razmerjem stranic 16 : 10 ali novi 16-palčni ThinkPad E16. Popotnikom bo všeč dodatna zaščita, ki jo zagotavlja novi etui ThinkPad Professional Sleeve, ki je na voljo v 13- in 14-palčnih velikostih za podporo širokega izbora prenosnih računalnikov. Zelo vsestranski računalnik, vgrajen v monitor, ThinkCentre Tiny-in-One Gen 5 ponuja izboljšane avdiovizualne zmogljivosti in prenovljene funkcije, ki lahko podpirajo več delovnih scenarijev.

Nazadnje lahko uporabniki uživajo v prilagodljivosti, ki jo ponuja najnovejši IdeaPad Duet 3i, prenosni računalnik z operacijskim sistemom Windows 11, ki brez težav prehaja med klasično rabo v obliki prenosnika in tabličnim načinom; ali pa uživajo v ekosistemu ChromeOS z najnovejšim IdeaPad Slim 3 Chromebook z vrsto zvočnih in vizualnih izboljšav ter izboljšavami povezljivosti.

Predstavljeni izdelki so lahko na voljo tudi kot storitev Lenovo TruScale Device as a Service (DaaS), ki organizacijam ponuja širok nabor rešitev za digitalna delovna mesta, prilagodljive možnosti plačila in možnost enostavne razširitve okolja IT v skladu z razvijajočimi se poslovnimi potrebami. Za dodatno izboljšanje produktivnosti in izkušenj zaposlenih lahko podjetja zakupijo storitev Lenovo Premier Support Plus (2). Ta novi celoviti nabor podpornih storitev ponuja na uporabnika osredotočen pristop podpore IT, saj uporabnikom zagotavlja brezhibno izkušnjo in neposreden dostop do najboljših tehnikov družbe Lenovo. Premier Support Plus uporablja tudi vpoglede umetne inteligence, ki jih poganja Lenovo Device Intelligence, s čimer pomaga ekipam IT napovedati in preprečiti izpade delovanja naprav v globalni floti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

ASTON MARTIN bo v novih modelih stavil tudi na nov INFOTAINMENT

SsangYong TORRES EVX – robusten električni SUV iz Koreje